DEVA PARTİSİ'NDEN '8 MART' ZİYARETİ

DEVA PARTİSİ'NDEN '8 MART' ZİYARETİ
Deva Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, Çarşamba İlçe Başkanı Av. Tuğba Arslan ile birlikte ilçede'8 Mart Dünya Kadınlar Günü' münasebetiyle esnaf ziyaretlerinde bulundu

img_1523.jpg
Deva Partisi Samsun İl Başkanı Avukat Kebire Birer Türk, Çarşamba İlçe Başkanı Avukat Tuğba Arslan ve parti yönetimindekiler ile birlikte '8 Mart Dünya Kadınlar Günü'ne yönelik kapı kapı esnafıziyaret ederek kadın esnafların kadınlar gününü kutladı, kahve dağıtımında bulundu ve esnafın derdini dinledi. Yapılan ziyaretlerin arasında günün anlam ve önemine ilişkin basın açıklaması yaparak geçtiğimiz günlerde Samsun ilinde yaşanan şiddet olaylıyla ilgili de konuştu.
img_1611.jpg

‘Kadına Şiddete Hayır’
8 Mart Dünya Kadınlar Günü ile alakalı açıklamalarda bulunan Deva Partisi Samsun İl Başkanı Av. Kebire Birer Türk, “Öncelikle tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum. Tam da 8 Mart’ın öncesinde Samsun’da üzücü bir olayla gündeme geldik. Eski eşini darp eden kişinin gözaltına alındığını öğrendik ama bugün yine kadına şiddete hayır diyeceğiz. Lütfen toplum olarak kadınımızı değerli kılalım, görünür kılalım. Biz toplum olarak ne zaman kadınımıza arkamızı döndük, Kadınları dövenleri bizler yetiştiriyoruz. En önemlisi lütfen daha duyarlı, daha ahlaklı, çocuklar yetiştirelim. Dayağın çözüm olmadığını söyleyerek büyüttüğümüz bir nesil yetiştirelim istiyoruz. Deva Partisi olarak, Samsun’da 17 ilçede tüm kadınların kadınlar gününü kutluyoruz. Sabahtan akşama kadar sokaktayız.” dedi.
img_1703.jpg

‘Samsun’da Bir Daha Böyle Bir Olay Yaşamak İstemiyoruz’
Önceki gün, ülkeyi sarsan olaya ilişkin konuşan İl Başkanı Türk, “Sadece Samsun değil tüm Türkiye’de aslında her gün bir cinayet haberiyle ya da kadına şiddet haberiyle birlikte uyanıyoruz. Toplumumuzda bu haberleri maalesef artık benimseyecek duruma geldik. Bu durumun Samsun’da yaşanması ayrı bir üzücü. Biz kendisine buradan, ailesine ve bu şiddete maruz kalan kişiye çok geçmiş olsun diliyoruz. Bu olayın bir çocuk önünde yaşanması ayrı bir facia. Keşke bu gözler bunları görmeseydi. Samsun’da bir daha böyle bir olay yaşamak istemiyoruz.” şeklinde konuştu.

img_1711.jpg

‘Dertlerine Ortak ve Çözüm Bulmak İçin Varız’
Deva Partisi olarak yapılan ilçe gezisi hakkında açıklama yapanÇarşamba İlçe Başkanı Av. Tuğba Arslan, “Öncelikle herkesin kadınlar günü kutlu olsun. Bugün kadınlar günü olması münasebetiyle esnaflarımızı ziyaret ettik. Kadınlarımızı ziyaret ettik. Kadınlarımızın dertlerini dinledik. Kadına karşı şiddetle ilgili görüşlerini aldık. Dertlerine ortak olmak için, çözüm bulmak için varız.” ifadelerini kullandı.
img_1693.jpgimg_1662.jpg

Ziyaret, İlçe ve esnaf gezisi sonrası son buldu.

HABER: Yağmur AYAN – Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber