Destici’den Çarşamba ziyareti

Destici’den Çarşamba ziyareti
Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Karadeniz ziyaretleri kapsamında Çarşamba ilçesinde de ilçe teşkilatına ziyarette bulundu.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Rize'de yaşanan sel felaketi nedeniyle hasar gören bölgeyi ziyaret etmek amacıyla hareket etti. Rize’de ki incelemeler sonrasında Ordu ilinde İl Teşkilatı ile bir araya gelen Genel Başkan Destici, Çarşamba ilçesine de ziyarette bulundu. Gece saatlerinde ilçeye gelen Genel Başkan Destici, ilçede bulunan bir kafede ilçe teşkilatı ve Çarşamba vatandaşı ile buluştu.

Genel Başkan Mustafa Destici’nin ziyaretinde, ilçe gündemine dair konular konuşulurken, ilçenin ve vatandaşların sorunlarını dinledi. Yoğun programının içinde Çarşamba ilçesine ziyaretlerinden dolayı BBP Genel Başkanı Destici’ye şükranlarını sunan Büyük Birlik Partisi Çarşamba İlçe Başkanı Ertan Sağlam ve yönetim kurulu üyeleri, şükranlarını sundular.

Genel Başkan, Samsun Yabancılar Çarşısı esnafını ziyareti sonrası Ankara'ya hareket etti.

HABER: Nurhan GÜZEL - Yağmur AYAN

destici’den-carsamba-ziyareti--(6).jpgdestici’den-carsamba-ziyareti--(5).jpgdestici’den-carsamba-ziyareti--(4).jpgdestici’den-carsamba-ziyareti--(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber