Deplasmandan Puanla Döndüler

Deplasmandan Puanla Döndüler
Samsun Süper Amatör Ligi A Grubu 2. Hafta maçları oynandı. Deplasmanda Alaçamspor’la oynayan Salıpazarı Belediyespor deplamdan bir puanla döndü.

Alaçam Şehir stadında oynanan maça seyircisi önünde iyi başlayan Alaçamspor girdiği gol pozisyonlarından yararlanamadı. Oyunu kendi sahasında kabul eden Salıpazarı Belediyespor kontra ataklarla gol aradı. Maçın 38. dakikasında Celil Kurt’un attığı golle öne geçen Alaçamspor 44. Dakikada ise Emircan Seyis ile birde penaltıdan yararlanamadı. Konuk takımın kalecisi Yunus Emre Sağlam gole izin vermedi.

İlk yarı 1-0 Alaçamspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı bambaşka bir Salıpazarı Belediyespor vardı sahada. İkinci yarıya iyi başlayan konuk ekip, 57. Dakikada Orhan Kuru ile beraberliği sağladı. Rakibine üstünlük kuran Salıpazarı Belediyespor üst üste gol pozsyonuna girdi ama sonuç alamadı.
deplasmandan-puanla-donduler-(1)-001.jpg

Bu gün kalesinde devleşen Yunus Emre Sağlam 3-4 net gol pozisyonunda rakibe fırsat vermedi. Birde penaltı kurtaran Salıpazarı Belediyespor’un başarılı file bekçisi kuşkusuz maçın iyi oyuncusuydu.

Deplasmanda 1-1 berabere kalan Salıpazarı Belediyespor için bir puan çok değerliydi.
deplasmandan-puanla-donduler-(4)-001.jpg

Maçtan sonra futbolcuları ağırlayan Salıpazarı Turizm ve Tanıtım Derneği Onursal Başkanı Ertan Özcan’da futbolcuları ve teknik heyeti tebrik etti.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Spor