DenizBank’tan iftar yemeği

DenizBank’tan iftar yemeği
DenizBank, Üretici Kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında Adaparkta bulunan Göl Restoran’da düzenlediği iftar yemeğinde, tarım sektörünün bölgede faaliyet gösteren önde gelen isimlerle buluştu.

Tarım sektörünün gelişmesi yönünde sürdürdüğü yoğun faaliyetler ve sunduğu yenilikçi ürünler ile bu sektöre en büyük yatırım yapan özel banka olanDenizBank, Türkiye’nin dört bir yanında üreticileri, elindeki tüm imkânları kullanarak desteklemeye devam ediyor. Banka, Türk tarımının modernizasyonuna destek vermek, tarımsal üretimde verimliliği ve çiftçilerindünya arenasındaki rekabetçi gücünü artırmak hedefiyle çalışmalarını sürdürüyor.

denizbank1.jpg

DenizBank Üretici Kart’ın 10. Yılı etkinlikleri kapsamında Çarşamba Göl Restauran’da iftar yemeği organizasyonuna ev sahipliği yaptı. İftar yemeğine bölgede faaliyet gösteren tarım sektörünün ileri gelen ve tarımsal alanda hizmet veren esnaların yanı sıra Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, Çarşamba İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürü Osman Akman, Çarşamba Ziraat Odası Başkanı İsmail Güngör,  Organik Fındık Birlik Başkanı Dursun Güney, Çarşamba Salıpazarı, Ayvacık Süt Üreticileri Birlik Başkanı Ali Erdönmez, ile birlikte Mahalle Muhtarları ve çiftçiler katıldı. Çarşamba Kaymakamı Caner Yıldız ise Denizbank Şube Müdürü Boran Meletli’ye iftar öncesi nezaket ziyaretinde bulunarak daha önceden Dikbıyık Mahallesinde başka iftara davetli olduğunu bildirdi ve katılamayacağını belirterek üzgün olduğunu dile getirdi. İftar yemeği daveti nedeni ile kendilerine teşekkür ederek başarılı çalışmalarının devamı temennilerinde bulunduktan sonra ayrıldı. 

 

DenizBank, tarımda özel bankalar arasında birinci sırada

 

İftar yemeği organizasyonunda tarım sektörüne yönelik değerlendirmelerde bulunan DenizBankÇarşamba Şube Müdürü Boran Meletli, sektörün gelişmesi yönünde sürdürdükleri yoğun faaliyetler ve sundukları yenilikçi ürünler ile özel bankalar arasında birinci sırada olduklarına dikkat çekti. Her zaman üreticilerin yanında olduklarını ve bundan sonrada olmaya devam edeceklerini belirten Meletli, “DenizBank, tarım sektörüne, faaliyet gösterdiği topluma fayda sağlama misyonu doğrultusunda büyük önem atfediyor. Artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizle sektörümüzünkarar vericileriyle bir araya gelmekten mutluyuz,önümüzdeki yıllarda da bu geleneği devam ettireceğiz. Tarımsal üreticilerimizeen iyi hizmeti verebilmek için tüm gücümüzle faaliyetlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

denizbank2.jpg

Üretici Kart’la ödemeler hasada erteleniyor

Türk tarımının verimliliğini artırması, sektörün gelişmesi ve güçlenmesi için yeni ürün ve hizmetler sunan DenizBank, bu hizmetlerinden biri olan ve yalnızca çiftçiye özel tasarlanan “Üretici Kart” ile uygun kredi koşullarında taksitli ve hasat vadeli ödeme gibi seçenekler sunuyor. DenizBank’ın sağladığı kullanım kolaylıkları ve sunduğu hizmetler açısından dünyada bir ilk olan Üretici Kart’ın en önemli özelliğini ise yılda bir kez ödemeli olması ve bu ödeme vadesinin tamamen çiftçinin hasadına göre belirlenmesi oluşturuyor. Üreticiler; kapalı devre çalışan ve sadece yapmış olduğu tarımsal faaliyetler için gerekli olan gübre, tarım ilacı, yem, akaryakıt, tohum, fide gibi tarımsal girdi alımlarını DenizBank’ın anlaşmalı üye işyerlerinden 5 aya varan vadeye kadar olan kısmını faizsiz olarak kullanabiliyorlar. DenizBank’ın benzeri kampanyaları yem, tarım ilacı, tohum, fide satışı yapan bayilerde de uygulanıyor. Üreticiler DenizBank şubelerinden, anlaşmalı üye işyerlerindeki POS makinalarından, ATM’lerden, DenizBank web sayfasından ya da sadece bir SMS atarak cep telefonlarından Üretici Kart başvurusunda bulunabiliyorlar. 

 

Özel Çekiliş ve Kampanyalar

 

DenizBank’ın Petrol Ofisi ile 2006’dan beri sürdürdüğü kampanya çerçevesinde üreticiler, anlaşmalı Petrol Ofisi bayilerinden Üretici Kartları ile 5 ay vadeli ve faizsiz akaryakıt alabiliyorlar. Geçtiğimiz yıl Üretici Kart’ı kullanan müşteriler arasında yapılan MPİ çekilişi sonucunda kazanan müşterilere Tümosan marka traktör hediye edildi. DenizBank, Üretici Kart’ın 10. yılı kapsamında bu sene de üreticilere 10 adet Tümosan marka traktör hediye ediyor. Kampanya sonucunda Üretici Kart’ını kullanan üreticiler arasında yapılacak MPİ çekilişi ile kazanan talihliler Tümosan marka traktöre sahip olacaklar. Yine sektörde bir ilk olan DenizBank uygulaması ile üreticilere Bağ-Kur prim ödemelerini hasatta ödeme imkânı sunuluyor. Aylık düzenli geliri olmayan üreticiler bu uygulama sayesinde Bağ-Kur primlerini Üretici Kartları aracılığı ile otomatik olarak ödeme imkanına sahip oluyor; kurumun sağladığı tüm haklardan kesintisiz olarak zamanında yararlanmaya devam ediyorlar. DenizBank’ın Turkcell’le yaptığı kampanyası ile ise üreticiler tüm yıl konuşuyor, limit dahilindeki Turkcell Faturalarını Üretici Kart ile hasatta faizsiz ödeyebiliyorlar. 

 

Türkiye’de bir ilk olan “Üretici Kart” hakkında

 

- Üreticiler Üretici Kartlarını; mazot, gübre, yem, tarım ilacı, tohum, tarım makinaları ve diğer tarımsal ihtiyaçları için anlaşmalı üye işyerlerinden alışveriş yaparak veya ATM’lerden nakit çekerek kullanabilirler.

-   Geri ödemeler DenizBank’ın tüm tarım kredilerinde olduğu gibi ürünün hasat tarihinde yapılabilir.

-   Nakit taşıma riskini ortadan kaldırır.

-   Erken ödeme imkanı sunar.

-   Anlaşmalı işyerlerinde kampanya dahilinde faizsiz tarımsal girdi alışverişi sağlar.

 

          Üretici Kart dışında özel faiz oranlı Traktör Kredisi, Arazi Alım Kredisi, Sera Yapım ve Bakım Kredisi ve Tarımsal İhtiyaç Kredisi de DenizBank’ın çiftçiler için sunduğu diğer ürünler arasında yer alıyor

HABER-FOTO: Nuri Oğuzhan ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber