DENETİMLİ SERBESTLİKTEN BAĞIMLILIK KONFERANSI

DENETİMLİ SERBESTLİKTEN BAĞIMLILIK KONFERANSI
Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nde Samsun Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi AMATEM Birimi Psikologu tarafından hükümlülere “Bağımlılık” konulu konferans verildi

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Tarafından, hükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla 2014 yılı içinde planlanan konferanslardan olan “BAĞIMLILIK” konulu konferans Samsun Ruh Sağlığı Hastalıkları Hastanesi AMATEM Birimi Psikologu Tuğba Bolat’ ın sunumu ve 32 kadar hükümlünün katılımı ile gerçekleşti.

Bağımlılık konulu konferans ile uyuşturucu ve uyarıcı maddelerin fiziksel, psikolojik, sosyal etkileri hakkında bilgilendirme yapılırken, hükümlülere bağımlılık kavramı anlatıldı. Bağımlılığın özelliklerini anlamalarını ve bu konuda farkındalık kazanmalarını sağlamak amaçlandığı belirtilirken hükümlülere bağımlılıkta düzelmenin nasıl bir seyir izlediği, iyileşme dönemleri, bu süreçte nasıl hareket edilmesi gerektiği hakkında bilgi verildi.

Konferansa, Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Personelinin açılış konuşması ile başlayıp , AMATEM Psikologu Tuğba Bolat’ ın sunumuyla devam edildi. Konferansa Denetimli Serbestlik Personeli ve 32 kadar hükümlü katıldı. Konferansa soru-cevaplarla devam edilerek hükümlülere konferans katılım belgelerinin takdim edilmesi ile sonlandırıldı.
HABER-FOTO: Nuri ŞEKER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber