Denetimli Serbestlik’ten 9 Bilgilendirme Eğitimi

Denetimli Serbestlik’ten 9 Bilgilendirme Eğitimi
Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, denetimli serbestlik kararlarının etkin ve başarılı bir şekilde yürütülebilmesi amacıyla kurumlar arası işbirliği ve uygulamalara yönelik 11-16.03.2019 tarihleri arasında 9 Kuruma bilgilendirme semineri düzenledi

Emniyet ve Jandarmaya Bilgilendirme Eğitimleri

Denetimli Serbestlik Müdürlüğü Çarşamba ve bağlı mülakatları Terme, Ayvacık ve Salıpazarı Emniyet Müdürlükleri ve Jandarma Komutanlıklarına işbirliği yaptığı ilgili kanun maddeleri ve uygulamada yaşanan güçlüklere yönelik bilgilendirme eğitimleri yaptı.

denetimli-serbestlik’ten-9-bilgilendirme-egitimi-(1).jpg

Kurum Müdürü Canan Soğukpınar ve Sosyal Çalışmacı İlknur Koca Değim tarafından verilen bilgilendirme eğitimlerinde; bölgede yürütülen denetimli serbestlik çalışmaları, kurumun genel durumu, Emniyet ve Jandarma ile yapılan işbirliğinin kapsamı ve uygulamada karşılaşılan güçler ile gelen soruların yanıtlanmasına yer verildi.  8 Bilgilendirme Eğitimine Çarşamba’da 132, Terme’de 23, Ayvacık’ta 9 ve Salıpazarı’nda 12 olmak üzere toplam 176 personel katıldı. Eğitimlere ayrıca Çarşamba İlçe Emniyet Müdürü Turgay Begen, Çarşamba İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Mustafa Kemal Çelik ve Ayvacık İlçe Jandarma Komutanı J.Ast. Kıd. Bçvş. Çağatay Büyükada katılarak çalışmalar hakkında bilgi aldı.

denetimli-serbestlik’ten-9-bilgilendirme-egitimi-(2).jpg

Öte yandan bilgilendirme eğitimlerinin sonuncu OMÜ Tıp Fakültesi Öğrencilerine Yönelik Oldu.

OMÜ Tıp Fakültesi 1, 3 ve 4. sınıf öğrencilerinden oluşan gruba “Birey, Toplum ve Hekimlik” dersi çerçevesinde denetimli serbestlik sistemi ve uygulamaları anlatıldı.

Kurum Müdürü Canan Soğukpınar tarafından kanuni kapsam ve uygulamalar, Sosyal Çalışmacı İlknur Koca Değim tarafından yükümlülere yönelik yürütülen eğitim ve iyileştirme faaliyetleri ile rehberlik çalışmaları hakkında bilgilendirme yapılarak öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı.

denetimli-serbestlik’ten-9-bilgilendirme-egitimi-(4).jpg

denetimli-serbestlik’ten-9-bilgilendirme-egitimi-(5).jpg

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber