DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

DENETİMLER ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR
Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından ilçe merkezinde araçlarda fazla yolcu kontrolleri yapıldı.

9-017.jpg

Türkiye genelinde yapılması planlanan tüm toplu taşıma araçları üzerinde pandemi kuralları ile alakalı denetim Çarşamba ilçesinde de gün boyunca yoğun bir şekilde devam etti. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından denetimler sıkı şekilde devam ederken, ekipler Çarşamba ilçesinde Fen Lisesi kavşağında dolmuşlara yönelik denetim yaparak, fazla yolcu alınıp alınmadığına ve maske kontrolü yaptı. Gerçekleştirilen denetimde Trafik Ekiplerine eşlik eden Çarşamba Belediyesi Zabıta Ekipleri, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şoförler Odası tarafından Yolculara maske kontrolü ve  HES Kodu sorgulaması gerçekleşti.

10-016.jpg

Yapılan açıklamada bugün süren denetimlerde genel olarak sürücülerin ve yolcuların kurallara uyduğunun gözlemlendiği, aktarılırken sürücülere kurallara sürekli uyulması gerektiğine ilişkin vurgu yapıldığının ve  önümüzdeki günlerde farklı şekillerde de denetim yapılacağının Samsun'un Covid-19 hastalığından temizlemek için çaba sarf ettiklerinin de  bilgisi verildi.

HABER: Büşra KOCATAŞ

8-033.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber