DEMİRTAŞ’TAN ‘KADINLAR GÜNÜ’NDE MORAL ZİYARETİ

DEMİRTAŞ’TAN ‘KADINLAR GÜNÜ’NDE MORAL ZİYARETİ
İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü" dolayısıyla çeşitli hastaneleri ziyaret ederek tedavi olan hastalara moral verip gül dağıttı

Samsun Eğitim Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi, Medical Park Hastanesi, Mediva Hastanesi, Atasam Hastanesi, Medicana Hastanesi ve Büyük Anadolu Hastanesini ziyaret eden Başkan Demirtaş, hastane bayan personeline, tedavi olan hastalara ve refakatçilerine gül verip " 8 Mart Dünya Kadınlar Günü"nü kutladı.
Ziyaretlerinde hastane yönetimiyle de görüşen Başkan Necattin Demirtaş, ziyaretin ardından hastane personeli ve yatan bayan hastaları ziyaret ederek gül verdi. Hastalara 'geçmiş olsun' dileklerinde bulunan Başkan Demirtaş, "Huzurlu ve mutlu bir aile yapısının tesis edilmesinde, güçlü toplumsal yapının kurulmasında kadının önemli bir yeri vardır. Tarihimizde de büyük lider ve kahramanları dünyaya getirerek tarihin sürecinde büyük değişimlere yol açan, varlıkları ile tarihimize damga vuran kahraman kadınlarımız, bizim baş tacımızdır. 'Cennet anaların ayağı altındadır' hadisi şerifi ile kadınların yeryüzündeki en kıymetli varlıklarımız olduğunun şüphesiz en açık göstergesidir. Bu vesile ile kadınlarımız bir gün değil her gün hatırlanmalıdır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Karadeniz