Demir'den 'anlamlı' mesaj

Demirden anlamlı mesaj
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle bir mesaj yayınladı

 

Milletvekili Demir'in mesajında, "Müslümanların Allah'a ibadet ettikleri yeryüzünün en şerefli yerleri olan camilerimiz ve bu mabetlerde hizmet veren din görevlilerimizin önemini hatırlamak üzere, her yıl 1-7 Ekim tarihleri arasında Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlanmaktadır. 
 
Sadece ibadet mekanı olmayan camiler, aynı zamanda sosyal bütünleşmenin ve dini aydınlatmanın gerçekleştirildiği mekanlardır. Camiler aynı zamanda zengin-fakir, köylü-şehirli, amir-memur, yaşlı-genç, herkesi bünyesinde toplayan, aynı safta omuz omuza, diz dize namaz kıldığımız mabetlerdir. Toplumumuzda temel insani ve ahlaki değerlerin yaşamasına, toplumumuzun manen yükselmesine önemli katkılar sağlayan, samimi davranış ve güler yüzleriyle gönlünü bütün insanlara açan, hikmet dolu sözleri, hoş sohbetleriyle herkesin gönlünü kazanan ve din hizmetlerini en güzel bir şekilde sunmaya gayret eden din görevlilerimizi, camilerin yapımı ve yaşatılmasında emeği geçenleri kutluyorum. 
 
Bu duygu ve düşüncelerle haftanın, ülkemiz için hayırlı ve başarılı hizmetlere vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyor, din görevlilerimize de çalışmalarında üstün başarılar diliyorum" ifadeleri yer aldı. 
 
Haber -Foto: Kenan Gün- Ayhan Gonca
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir