Demir: Sorunları birlikte çözüme kavuşturacağız

Demir: Sorunları birlikte çözüme kavuşturacağız
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, 2NoluDolmuş hattı esnafları ile bir araya gelerek, ‘’Sizin sorunlarınızı çok iyi biliyorum. Bu sorunları sizin ile birlikte çözüme kavuşturacağız’ dedi.

Dernek binasında gerçekleşen toplantıya İlkadım Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakıAK Parti Belediyesi Başkan adayı Erdoğan Tok ve AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Oktay Avcılar katıldı. 2 Nolu Dolmuş Hattı esnafları ile bir araya gelen AK Parti Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Mustafa Demir, burada şehir içi ulaşımına yönelik hayata geçirecekleri önemli projeleri anlattı.

‘’HİZMETİ AKICI VE HIZLI HALE GETİRECEĞİZ’’

Eski Bafra Garajının olduğu alana ilçe minibüsleri için bir terminal yapacaklarını anlatan Mustafa Demir, şehir içi dolmuş hatlarını ise canlı tutmak için bu terminalden geçişlerini sağlayacaklarına dikkati çekti. Samsun'un ulaşım ile birlikte otopark sorununu da göreve gelmeleri halinde çözüme kavuşturacaklarını vurgulayan Mustafa Demir, "Samsun'un şehir içi ulaşımı, trafik ve otopark konusunu da yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Bu sıkıntıların çözümü ile ilgili projelerimiz hazır. Bu projeleri sizlerle birlikte ortak kararlar alarak hayata geçireceğiz. Kimseyi mağdur etmeden projelerimiz ortak akılla hep birlikte hayata geçireceğiz. Bunu her alanda planladığımız projelerde uygulayacağız. Ortak akılla hep birlikte Samsun'un sorunlarını çözeceğiz. Sorunların çözümü noktasında hızlı karar vereceğiz. Bunun içinde belediyede bürokratik işlemleri mümkün olduğunca azaltacağız hizmeti akıcı ve hızlı hale getireceğiz" dedi.

 

‘’VAKİT KAYBETMEYE ZAMANIMIZ YOK’’

Göreve gelmeleri halinde Samsun'da kronikleşmiş birçok sorunu hızlı bir şekilde çözmeyi hedeflediklerinin altını çizen Mustafa Demir, ‘’Bunun yanı sıra yeni istihdam alanlarının açılması ve işsizlikle ilgili sorunun çözümü noktasında girişimlerimiz var. Bununla ilgili Samsun'a yeni bir organize sanayi bölgesi kurulması ile ilgili çalışmalarımızı başladık. Vakit kaybetmeye zamanımız yok. Göreve geldiğimizde göreceksiniz, koltukta oturarak başkanlık yapmayacağız. Şantiyelerde ve daima sahada Samsun halkı ile iç içe olacağız. Bizim dönemimizde bu şehirde yapılan yapılacak olan her hizmet insana dokunacak" diye konuştu. 2 Nolu Dolmuş hattı ziyaretinin ardından İlkadım Fevzi çakmak mahallesi MHP seçim koordinasyon merkezini de ziyaret eden Mustafa Demir, MHP’liler sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

44-001.gif15245.gif415454.gif

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir