Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Demek ki yapılabiliyormuş…

Demek ki yapılabiliyormuş…

 

 

Bir hafta daha sizlerle olmanın mutluluğunu yaşamaktayım. Biliyorsunuz Sayın Galip Öztürk, 14 ay sonra aramıza yeniden katıldı. Onun süre başından beri her zaman suçsuz olduğuna bütün kalbimle inandım. Aramıza dönmesi hemşerilerimizi fazlasıyla memnun etmiştir. Şehirde hemen bir hareketlenme olmuştur. Böyle güzel bir insanın katılımı ilk önce Samsunspor’a yansımıştır. Samsun’a özgüven gelmiş, şehir harekete geçmiş ve Samsunspor Lig’de kalmıştır.  Verdiği primi takıma yollamış, bütün desteğini esirgememiştir. İnşaallah onun kriterleri doğrultusunda seneye Süper Lig’e çıkma çalışmaları yapılacaktır.

Ben inanıyorum ki; Samsun’da önümüzdeki yıllarda hem iş hayatında şehrin sanayileşmesinde ve spor alanında çok güzel hamleler ve adımlar atılacak. Bir süredir duran yatırımlar devam edecek. Hem Ayvacık hem Samsun hem de Çarşamba hareketli günler yaşayacaktır. Seneye öğrencilerimizde burslarını alacaklardır.  Yaradan Mevlam bu kardeşimize bu dünyada bu imkanları vermiş. Sayın Galip Öztürk Allah’ın vermiş olduğu bu imkanları hep insanlık uğruna yatırımlar yapan bir kardeşimiz O’nun kalbi ve ufku insanlara yardım için yaratılmış. Allah O’na öyle bir yürek vermiş. Hiçbir zaman maddiyata önem vermeyen bir kardeşimizdir. O’nun yaptıkları yapacaklarının teminatıdır.

Yakın bir zamanda O’nu memleketinde görmek istiyoruz. Değerli hemşerilerim ben Çarşamba’da çok gezen bir kardeşiniz olarak, her gittiğim yerde inanın Galip Bey’i sevmeyen birine rastlamadım. Yüzde yüz bir sevgi var. Bu millet bir evladına bu kadar sahip çıkar. Ben sevgili hemşerilerimize bu göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederim. İşte Çarşambalılık Ayvacıklılık Samsunluluk budur.

Şimdi gelelim diğer konumuz olan çekilme sürecine gelelim devletimiz hükümetimiz Türkiye’nin kanayan yarasına parmak basarak gerçek devlet anlayışıyla büyük devletlerin yapması gerekeni yaparak bir süreç başlatmış. Bu süreci an be an takip ederek iyi yürütüyor. Bu süreçte Sayın Başbakanımızın akıllı politikaları devletimizin düzeni çalışmalarıyla son bulup ülkemiz de inşaallah 2023 yıllarına emin adımlarla yürüyecektir.

Demek ki yapılıyormuş milleti arkasında olan bütün hükümetler bunu yapabiliyorlar. Sayın Başbakanımızda bunu görerek milletine inandı ve bu işi başlattı. Milletiyle beraber bu işi tarih sayfalarına gömecek 20-30 yılların gençlikleri tarihte bunları okurken biz böyle bir süreçten geçmişiz. Terör belasını bitirmiş kellesini gövdesini bu işe koymuş, tek düşüncesi ilerideki gençliğe en güzel miras budur. Bizler bunu yaparak dünyada söz sahibi bir ülke oluruz anlayışıyla gelecek kuşaklar için bunu bir görev bilmiş bu sorumluluktan kaçmamıştır. Bunu 10 yıl sonra daha net biçimde anlayacağız. Allah’ım Sayın Başbakanımıza uzun ömürler versin ülkemize güzel hizmetler yapmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum.

Değerli hemşerilerim ülke bizim başka Türkiye yok. Allah’ım hepimizi çocuklarımızı milletimizi iyi günlerde yaşamak dileğiyle saygılarımla..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi
SON YAZILAR