Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

DEĞİŞİM

DEĞİŞİM

      Sevgili hemşerilerim önce geçmiş Kurban Bayramınızı tebrik eder nice nice bayramlara kavuşmanızı Cenabı Allah’tan niyaz eder mutlu huzurlu bir hayat geçirmenizi dilerim.

     Yerel seçim dedik geçti genel dedik o da geçti. Şimdi sıra İlçe Başkanlığı seçimlerine geldik ve zaman çok süratli geçiyor. İşte siyasi partileri parti yapan alt tabanlarıdır. Çünkü hep cefayı alt taban çeker. Bir trenin vagonları gibidir partinin alt tabanı yani üyeleri ve delegeleri.

      Ama onlar hiçbir zaman dert yanmazlar. Eğer sonuçları iyi aldıkları zaman bütün yorgunlukları gider öyle bir koşturmanın içindeler ki zamanın nasıl geçtiğini bile anlamazlar. Birde bakarlar ki sıra kendi seçimlerine gelir. Oysa vekilleri Ankara’ya yollayan onlardır, Belediye Başkanları’nı seçtiren onlardır. Çünkü onlar bu işin mimarlarıdır.

     Ama iş kendilerine geldi mi, yine kendiişlerini kendileri görmek zorundalardır.  Çünkü onların adresleri bellidir bu partinin delegeleridir, üyeleridirler. Onlarda bu yetkiyi onlardan alırlar tam gece gündüz demeden beş yıl çalışırlar. Ama bundan da hiç mi hiç şikayet etmezler yeter ki onları kendi haline bıraksınlar.

     Ancak bazen bu hiçbir zaman böyle olmuyor, seçim dönemlerinde onların işine karışanları çok oluyor. Aslını sorarsanız böyle olmamalı. Herkes başını ellerinin arasına alıp düşünmelidirler. Bu kadar mücadele eden yönetimler hiç olmasa kendi seçimlerini kendileri zevkle yapmalılar. Bu onların en doğal haklarıdır.

     Belde, İlçe, İl Teşkilatlarının bu günlere gelinmesinde çok emekleri ve hakları vardır. İşte şimdi de Çarşamba AK Parti İlçe Başkanlığı seçimi yaklaşıyor. 23 Kasım’da inşallah delegeler İlçe Başkanlarını seçecekler.

    Burada dikkat edilecek çok hususlar var. Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın partisi bu onun olduğu yerde ayrımcılık olmaz uzlaşma olur, hizmet olur, kardeşlik olur, birlik ve beraberlik olur. Onun için onunla çalışan kim olursa olsun bu sorumluluğu taşımak zorundadır. Zaten bunu taşıyamazlarsa giderler. Çünkü bu ülke 9 yılda Dünya Devletleri arasına girdiyse bu ilkeleri benimsediği için girmiştir.

      Sevgili hemşerilerim benim bayram izlenimlerim, AK Parti’nin bir kere daha birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu gördüm. Şimdiki İlçe Başkanı Mehmet Köse ve arkadaşları bu birliği ve beraberliği ortaya koymuşlar, birbirlerine öyle bir kenetlenmişler ki tam sayın Başbakanımızın 74 milyon insanı kucakladığı gibi herkesimi kucaklamayı bilmişlerdir. Ben Mehmet Köse ve yönetimini kutluyorum.

     Geçirdiği üç buçuk yılda dik duruşu ve tam Başbakanımıza bağlılığı AK Parti Teşkilatlarına örnek olacak bir dönem geçirdi. Hem Belediye Başkanlığı seçimlerinde hem milletvekili seçimlerinde üstün başarılarından dolayı kendisini tebrik eder, inşallah daha bu millete hizmet etme yolunda emin adımlarla ilerler.

     Ben inanıyorum ki ikinci döneminde onun bu Çarşamba ‘ya daha çok hizmet edeceğine inanıyorum. Allah onun ve arkadaşlarının yolunu açık etsin diyor saygılarımı sunar esenlikler dilerim.

       Sevgili hemşerilerim hepinize mutlu, huzurlu günler dilerim saygılarımla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Mustafa Akkuş Arşivi
SON YAZILAR