Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

DEĞİŞİM

DEĞİŞİM

 

     Sevgili Çarşambalı Hemşerilerim önce sizlere sevgi ve saygılarımı sunar bu hafta sizlere biraz dış ilişkilerden bahsedeceğim.

     Sayın Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’ ın orta doğu gezisi Sayın Başbakanımız hangi ülkeye ayak atsa o ülke onu sokaklarda karşılıyor. Yani artık bir dönem kapanıyor. Orta Doğu’nun şımarık çocuğu İsrail şımarmış durumda son elli yıldan beri böyle bir şey görülmedi. Çünkü ona bu bölgede hiç ses çıkaran olmadı. Bu da İsrail için iyi giden bir süreçti. Şimdi tersi olunca şaşırdı İsrail. Tam anlamıyla bir vampir o. Her zaman kanla beslenen bir yapıya sahipti. İstediği gibi at oynatıyordu.

    Çünkü Mısır’ı sindirmiş, Filistin’i işgal etmiş, Ürdün’ü, Suriye’yi dize getirmiş gibi görünüyordu. İşler hep onun istediği gibi gidiyordu. Hiç kimse ses çıkarmıyordu. Türkiye’yle de ticari, ekonomik işleri de iyi gidiyordu. Ta ki ne zamana kadar Mavi Marmara Baskını’na kadar.

    Bunu da yaptım, yanıma kar kalır diyordu. Ama onun hesapları uymadı. Karşısında dünya Lideri Türkiye Başbakanı Recep Tayip Erdoğan’ı buldu. Sayın Başbakanımızın Halktan aldığı destek yüce Türk Milleti’nin duruşu Osmanlı’nın devamı bu belgenin en güçlü ülkesi Türkiye vardı.

     İleri ki yıllar bize şunu çok iyi gösterecek ki Mavi Marmara bir milat olacak. Artık bundan sonra orada şımarık İsrail olmayacak. Haddini bilen bir İsrail olacak. Hani bizler hep söylerdik ya bu PKK’nın arkasında dış güçler var. Derdik ya Allah’ım öyle büyük ki bizim aramamıza gerek bile yok. PKK’ya yardım ederim diyor İsrail. Allah’ım söyletiyor. Az zora geldi mi kendileri itiraf ediyorlar. Zaten arkalarında sizler gibi çapulcular vardı.

    Şimdi tek bir şey kalıyor geriye Müslümanlar böyle bir lideri hazır bulmuşlarken bir arada onun etrafında toplanmasını bilmeli, orta doğu değişmeli. Hazır ortam buraya kadar gelmişken devamını getirelim. Bu şımarık İsrail bir daha ön vermeyelim haydi Müslüman kardeşlerim gün bu gündür değerli Çarşambalı hemşerilerim.

    Sizlerden benimde bir ricam olacak. Şu İsrail mallarını kullanmayalım onlara ekonomik güç vermeyelim. Onlara giden her kuruş bizlere mermi, silah, kan olarak geri dönüyor. Önce onların ekonomik kaynaklarına darbe vuralım. Biliyoruz ki bunlar kanla besleniyorlar. Elimizden geldiği kadar yerli malı kullanalım bizim kaynaklarımız bizde kalsın. Biz onları gelecek nesillerimize aş, iş, sağlık, eğitim olarak kullanalım.

    Bu İsrailliler gibi kan akıtmacıların değil, barış için yapalım daha da güçlü bir devlet olalım. Hani Türklerin bir tezi vardır; “biz düşman bile olsak iş vatan olunca bir cephede beraber savaşırız”. İşte Türk milleti böyle bir millettir.

    Biz büyük bir milletiz bu tarih bize her zaman göstermiştir. Yeter ki başımızdaki liderler kararlı olsun. İşte şimdi bu ülkenin başında öyle bir lider var. Kim mi?. T.C Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan. Allah onu başımızdan eksik etmesin. İnşallah kendisi bıraktığı zaman onun kadar kararlı bir lidere bırakır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi