Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

DEĞİŞİM

DEĞİŞİM

Sevgili Hemşerilerim;

     Öncelikle Geçmiş Ramazan Bayramınızı kutlar, Allah’tan sıhhat ve uzun ömürler diler; mutluluklar içinde nice ramazan bayramlarına ulaşmanızı temenni ederiz.

     Gelelim Bugün ki Türkiye’nin konumuna….

     Türkiye’nin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan…

      Ortadoğu’nun barıştaki bir numaralı lideri Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan’ın içinde öyle bir merhamet pınarı var ki inanır mısınız volkanları bile delecek güçte.

      Erdoğan’ın bayram sabahı camiden çıkarken yapmış olduğu konuşma beni çok duygulandırdı.

      O öyle bir Lider ki konuşmasına ilk Somali’de ki aç insanlara daha çok nasıl yardım yapabilirim, ülke olarak nasıl yardımcı olabiliriz bu konular hakkında konuştu. Elinden gelse o insanları hepsini buraya taşıyıp gereken neyse onu yapmayı planlıyor.

     Peki Başbakan’ımız bunları düşünüp gerçekleştirmeyi isterken batılı ülkeler ne yapıyorlar? Birde onlara bakalım.

    Batı da ki ülkelerin Sayın Başbakan’dan utanmaları gerekir.

     Geçte olsa bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Bir kere şunu iyi anlamak lazım. Başbakanımız hiç bir zaman yapmacık değil, her şeyi ilk düşünen, düşündüğünü hemen uygulayan bir başbakan.

     İşte o bize Allah’ın bir lütfu. Onun kıymetini çok iyi bilmemiz gerek. Bu milletten aldığı oyların hakkını çok ama çok iyi veriyor.

     O her yere gidiyor, beklenmeyen her yerde bulunuyor…

     O Somali’de Afganistan’da, Suriye’de, Libya’da…

     O Avrupa’da. İnanabiliyor musunuz? Dünyada bu kadar haksızlığın arasında o dimdik ayakta her haksızlığın karşısında.

     Eğer Ortadoğu Bu nitelikli liderimizi iyi görürse onu Ortadoğu’nun Lideri yapmak isteyecektir ve yapmaları da gerekir.

      Çünkü oradaki insanlarla bazı telefon görüşmesi yapıyorum. İnsanlar bana şunu söylüyorlar. Keşke bizimde böyle bir liderimiz olsa diyorlar. Burada ki, yeni doğan çocukların isimleri Recep Tayyip Erdoğan koyuluyor, diyorlar. Bu da beni Bir Türk vatandaşı olarak haliyle çok memnun ediyor.

      Arife günü Ankara’da bulunan Sayın Sağlık Bakanı Dış Daire Başkanı Sayın Kamuran Özden bey ile görüştüm. Ona, “Tatilde Samsun’a gelmeyi düşünüyor musunuz.”dedim.

     Kamuran Bey, “Ne tatili, Sabah Somali’ye gidiyoruz.”diye cevap vermişti.

     Ayrıca Kamuran Beyle yaptığım görüşmede şunları da ekledi. “Sayın Başbakanımızın emriyle Somali’ye gidiyoruz. Sayın Başbakanımızın bizlere de emri var. Başbakanımız, ‘Gece-gündüz çalışın’ dedi. Bu yüzden bizde gecemizi gündüzümüze katıp çalışıyoruz. Bize artık 24 saat bile yetmiyor. Bizde bundan mutluluk duyuyoruz. Nerede bir ihtiyaç sahibi varsa biz ordayız. “İnsanlara hizmet halka hizmettir.” Şeklinde bir konuşma yaptık.

     Bu konuşmanın ardından benim Sayın Başbakanımız için çok şeyler yazmak gerek ama ona köşeler yetmeyecek. Allah başımızdan ayırmasın diyorum ve ona yaptığı hizmetler için teşekkür eder; saygılar duyarım. Allah yolunu açık etsin…

Saygılarımla.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi