Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

Değişim

Değişim

 

 

      Sevgili hemşerilerim, Çarşambalı kardeşlerim…

İki ay önce başladığımız seçim serüveninin artık sonuna geliyoruz. Şöyle bir baktık ki iki ay hemen geçiverdi. Artık önümüzdeki Pazar sandık başında son söz halktan gelecek.

      Herkes söyleyeceğini meydanlarda söyledi. Kalan 5 günde de söyleyecek. Ben Çarşamba’yı gezdiğimde şöyle bir görüş söylemiştim. Yedi iki demiştim. Şimdi de fikrim aynı. Çünkü neden derseniz Cuma günü Samsun’a sizinde bildiğiniz gibi Sayın Başbakanımız geldi. Öyle bir güne rast geldi ki havada muhalefeti de kötüydü. Çok yağmurlu bir gündü. Ona rağmen Cumhuriyet Meydanı Samsun ana yoluna kadar doluydu. Hiç kimse yağmur var diye mitingi ertelemedi. Çok büyük kalabalık gösterdi ki hala daha bu seçimin ilk günkü gün gibi olduğunu sayın Başbakanımıza gösterilen bu ilgi onun Samsun’da ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.

      Kim ne derse desin kimler çamur atarsa atsın gün geçtikçe oylar daha da çoğalıyor. Sayın başbakanımızın Samsun’a anlattığı projelerde oradaki milletin çok hoşuna gidiyor. Duyduklarım şöyle sözlerdi; başbakan söz verdimi yapar, bir siyasetçinin en temel hakkıdır bu sözleri duymak ama tabi ki de ona göre de çalışmasını yapması lazım ben de seçilecek vekillerimize şöyle bir şey söylemek istiyorum.

      Cuma günü o meydanda başbakanımıza gösterilen sevgiyi gördünüz. Sizler de o sevgi ye layık olmak zorundasınız. Artık siyasette yalan dönemini Sayın Başbakan kaldırmıştır. Halkın kafasından bu imajı silmiştir. Bu kolay olacak bir şey değildi Türkiye’de sizlere sadece çalışmak kalıyor.

       Bir daha ki dönem artık Türkiye’nin vizyonunun değişeceği bir dönem olacak. Gelecek dört yıl Türkiye’de çok önemli işlerin yapılması lazım. İnşallah sizlerde bu tempo ya ayak uydurursanız. Türkiye’mize ve Samsun’umuza hizmetleri en kısa zamanda yaparsınız. Bu konuya burada nokta koyarak sizlere de başarılar diler diyen bir konu olan Samsun’umuzun artık trafiğini rahatlatması lazım diyerek yollarımızın aynı Ankara İstanbul gibi yerin altına alınması lazım.

       Samsun’un buna acil ihtiyacı var. Sayın Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz bu konuyu hemen gündeme alması lazım. Sokaklar park etmekten araçlar trafikte gidemiyor. Her ara sokak çift sıra park yeri olmuş. Bu kadar örnekler varken Samsun’da neden yer altı yolları yapılmaz bunu da anlamış değilim. Bir kere eski valilik yolu çalışır hale gelmesi lazım. Hiçbir araca park müsaadesi verilmemesi lazım.  Çiftlik caddesi yaya ya tahsil edilerek hiçbir araç almamalı, bunları vatandaş görüyor da Sayın Başkanımız görmüyor mu?.

      Biz sayın belediye başkanımızın çalışmalarını beğeniyoruz ama yeterli görmüyoruz. Eski belediye başkanlarımıza bu konular sorulduğunda hep imkân meselesi derlerdi. Allah’a şükür sekiz buçuk yıldır AK Parti döneminde böyle bir sorun yok. Çünkü biz bunları hep Samsun’lu ya sorduk yüzde atmış aldığımız cevaplar şöyle; AK Parti varsa çözüm var diyorlar.

      Peki eksik ne dediğimizde sayın belediye başkanımızın biraz daha gayreti peki sorduğumuzda yapar mı diyoruz evet yapar diyorlar. O zaman mesele yok.

Haydi, başkanım

Saygılarla…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi