Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

DEĞİŞİM

DEĞİŞİM

Geçen hafta Kızımın memuriyet hayatına başlaması sebebiyle olumuz Balıkesir’e düştü. Kızımın devlet ve Milletimize vereceği hizmet yolunda başarılar diliyorum.

Allah’ım kızımın bu millete en iyi şekilde hizmet etmesini ve hayatta başarılı olmasını dilerim, dedikten sonra geri dönüş yolunda Ankara üzeri gelelim dedik.

Tabi Ankara’ya gelmişken ziyaretler yapmadan olmaz, özlemişiz Ankara’yı gitmeyeli uzun zaman olmuş. Önce Gençlik ve Spor Bakanlığımızı ziyaret ederek müsteşarımız Samsun’un değerli bürokratı, Samsun’un sevilen ismi Kamuran Özden’i ziyaret etmekle başlayan görüşmemiz biraz Samsun hakkında sohbetlerle başladık.

Görüş alışverişinde bulunarak diğer kardeşimiz Bakanımızın danışmanı olan Sayın Hüseyin Eker beyi de ziyaret ederek öğlen sonu diğer çok önemli Bakanlığımızı ziyaret etme fırsatı buldum. Tabi ki sohbetimiz Suriye’de yapılan Fırat Kalkanı harekâtı, Irak’ta Musul’un durumu, en önemli 15 Temmuz hainlerinin yapmak istediği kalkışma bu konularda sohbetler ettik.

Aldığım izlenimler hiç kimse merak etmesin Türk adaleti gereken temizliği haklıyla haksızı ayırarak, suçu olmayanlar ceza çekmeyecek ama suçu olanlar en ağır cezaya çarptırılacaktır. Bende Adalete güveniyor hiçbir şeyin halının altına süpürülmeyeceği kanaatindeyim.

Evet bu iş biraz zaman alacak. İtiraflar başladıkça her şey çorap söküğü gibi gün yüzüne çıkacaktır. Herkes gibi şahsımın da en fazla istediğim budur. Haksız yere bir kişinin dahi ceza çekmesine gönlüm razı olmaz.

Aldığım izlenimlerden bir noktada Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi kardeşiniz dahi olsa bu çeteyle mücadelede müsamaha söz konusu değildir. Bu işin siyasi ayağı mutlaka çıkacak. Mevki, makam ne olursa olsun bunlar da hesabını millete vereceklerdir.
Bende diyorum ki bu teröristlerin siyasi ayağı mutlaka var. Millet sıranın siyasi ayağına ne zaman gelecek inanın bunu bekliyor. Bu günlerde Başkanlık Sistemi Sayın Bahçeli’nin dile getirmesiyle yine gündeme oturdu.  Meclisten halka referanduma sunulursa geçer yada geçmez onu bilemem ama bu sürece kadar siyasetin içinde bu FETÖ Çetesi destekçileri varsa mutlaka ortaya çıkartılmalı. Yoksa bu iş sadece alt tabanda yapılıp kalırsa bundan en fazla zarar gören parti Ak Parti olur.

O zaman 241 Şehidin ve binlerce Gazimizin elleri yakamızda olur. Bizlere haklarını helal etmezler. Ankara’da yaptığım görüşmelerde şu konu beni çok mutlu etti. Kim nerde kendini, yandaşını gizlerse gizlesin hiç mi hiç şansı yok. Herkes yaptığının hesabını adalete verecektir.
Bu ülkeye bunu yaşatan Canilerin siyasi ayağı da, iş dünyası da içine girmiş bürokraside bundan kaçamaz. Çünkü biz yepyeni bir Türkiye inşa etmek zorundayız. Biraz daha bekleyelim bu konuda ciddi çalışmalar var. Sonuçları da en kısa zamanda milletimizle paylaşılacak onun için halkımız her şeyi yakında görecek. İşte bende buna memnun oldum. Bizim artık bundan sonra hata yapma lüksümüz yok diye düşünerek yarınları aydınlık Türkiye için çalışmamız gerek. Bizim için hayırlı olan Demokrasinin içinde Hukukun üstünlüğü, milletin bütünlüğü, Ülkemizin aydınlık geleceği dileğimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi