Mustafa Akkuş

Mustafa Akkuş

DEĞİŞİM

DEĞİŞİM

Sevgili Çarşambalı hemşerilerim; Öncelikle geçmiş Ramazan Bayramınızı içten kutlar, yaradan Allah'ım bizleri sağlık ve huzur içerisinde nice bayramlara nasip etsin.

Sizlerle uzun zamandır beraber olamadık. Bu arayı isteyerek vermedim. Siyaset yaptığım için yazmanın etik olmadığını düşünerek yazmadım.

Bundan sonra nasip olursa, siyasetin içinde iken sizlere nasıl milletimize hizmet ettiysek yazarlıkta da hizmet edeceğim. 10 yılım AK Partide hizmet noktasında oldu. Bunun 6 yılı teşkilatlarda görevle geçti. Bu süre içerisinde milletimize Çarşambamıza gecemi gündüzüme katarak hiçbir şaibeye bulaşmadan siz hemşehrilerimize hizmet noktasında oldum.

Şimdi önümüzde 10 Ağustos’da Cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Ben 3 adaya da başarılar diliyorum. Ama biri var ki bu ülkeyi on cente muhtaç durumdan alarak bu günlere getiren dünya lideri milletin gönlünde taht kurmuş bu ülkenin başbakanı milletin hizmet karı olan Recep Tayyip Erdoğan. Düşüncem siyasetteki 30 yıllık tecrübem bu millet ona yeni bir görev daha verecek. Bu makam milletin makamı olan Cumhurbaşkanı olacak ama bu diğer cumhurbaşkanlarından çok farklı bir yapı içerisinde olur. Bu milletin aradığı Çankaya’da oturmayan her gün bir yerde göreceğiniz Cumhurbaşkanı olur.

Bundan sonraki süreç mecliste Çankaya’nın nasıl çalıştığına şahit olacaksınız. İşte Çankaya böyle biri geliyor. Meclisten kanun gelsin hoşuma giderse imzalarım gitmezse geri meclise yollarım devri kapanıyor.

Hedefi başbakan daha önceden koymuştu. Hedef 2023 Türkiye Devletiyle ekonomisiyle dünyada ilk on devlet arasına girmek şimdiden milletimize hayırlı olsun.

Allah'ım bu ülkenin yolunu açık eylesin. Nice mutlu yıllara hep beraber. Hep diyorum ya!. Değişim gün geçmiyor ki bazı şeyler değişiyor. Değişmeli. Bu millete hep yenilik lazım, değişim lazım ileriki günlerde hep beraber göreceğiz neler değişecek.

Kalın sağlıcakla. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Mustafa Akkuş Arşivi