Değirmenbaşı Orta Okulu’nda Velilere AB projeleri anlatıldı

Değirmenbaşı Orta Okulu’nda Velilere AB projeleri anlatıldı
Çarşamba Değirmenbaşı Orta Okulu’nda düzenlenen etkinlikte velilere yapılan AB projeleri ile bilgilendirme yapıldı.

 

Çarşamba Değirmenbaşı Orta Okulu İngilizce öğretmeni Serkan Kabasakal tarafından velilere AB Comenius projeleri kapsamında Değirmenbaşı Ortaokulu tarafından hazırlanan ve uygulanan proje velilere tanıtıldı.

Okulu İngilizce öğretmeni Serkan Kabasakal yaptığı değerlendirmede, “Ulusal Ajans’ın çatısı altında gerçekleştirmiş olduğumuz “Active For Euro” isimli Avrupa birliği projesi kapsamında, bugün velilerimize projenin ilerleme süreci, çocuklarımıza yaptığımızı etkinlikler, gezilerimizde gerçekleştirdiğimiz faaliyetler noktasında bilgilendirme çalışması yaptık. Bundan sonra da etkinliklerimiz tüm hızıyla devam edecek. Buna ilk olarak velilerimizin de bu projeye etkin katılımını sağlamak amacıyla Aşure günü düzenleyip hem kültürümüzü kaynaştıracağız hem de diğer kültürlerden ortak paylaşım yaptığımız insanlara da bir gönderide bulunacağız.

Çarşamba Değirmenbaşı Orta Okulu tarafından hazırlan proje 2011 yılının Eylül ayında başladı. 2013 yılının Eylül ayında son bulacak proje kapsamında Anasınıfı bünyesinde Eğitim örneklerinin paylaşımının yanı sırakültür paylaşımlarında bulunuldu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber