Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

Dedim ya!: "Sözün başladığı yer BEDİRHAN..."

Dedim ya!: "Sözün başladığı yer BEDİRHAN..."

Son bir gündür ülkenin kalbi kanıyor farkında mısınız?
Eşine sürpriz yapmak için, üs bölgesine aracı ile gitmişti, Nurcan Karakaya (25) ve 11 aylık oğlu Mustafa Bedirhan Karakaya...Nereden bileceklerdi en büyük sürprizin bu olmadığını!?

Oysa güzel başlamıştı her şey. Eşi ve mesai arkadaşlarına kek, börek yapıp götürmüş. Hepsine dua edip ayrılmış üs bölgesinden ki çok geçmeden üs bölgesinden çok fazla uzaklaşmadan şahadet yemini ederek görevinin başında ki Astsubay Çavuş Serkan Karakaya'nın, gözlerin önünden tam kaybolduğu mevkide hainlerin yaptıkları tuzakla, bilemedikleri o kutsal mertebe olan ŞEHADETE  yanında 11 aylık melek oğlu Bedirhan ile eş Nurcan Karakaya'ya nasip oldu. Bu gün ülkem de yürekler yanıyor, kalpler kanıyor.
***
Sonra çıkıp birisi der ki; "BURASI SÖZÜN BİTTİĞİ YER" inanmayın. Burası "SÖZÜN BAŞLADIĞI YER OLMALI!" Buranın adı artık melek Şehidimiz Bedirhan ve annesi Nurcan Karakaya'nın ŞAHADETE YÜKSELDİKLERİ YER OLMALIDIR"
***
Hainlere bakınca görüyorsunuz ihaneti, hainliği, kahpeliği bile beceremiyorlar.
Bu kadar alçaklıklara, kalplerden kan akıtmalarına, yürekleri dağlamalarına rağmen amaçlarına ulaşamıyorlar, ulaşamayacaklar.
***
Ama kimse kusura bakmasın. Asıl suçlu ne TSK, ne asker ne de şahadete uzanan eş ile 11 aylık bebesi ya da geçmişte ki binlerce şehit ve gazilerde...
Asıl suçlu olduğunu düşünenler artık üstlerine düşeni oturup düşünecek. Biz nerede hata yaptık ve hala yapıyoruz diye. Düzeltme yolu bulmak şart. Dedik ya "Sözün başladığı yer Hakkari" olmalı...
***
Peki bundan sonra ne olacak yada olmalı?
Her şehit haberi ardından olayı yapan teröristler yakalandı, bombalanarak öldürüldü, intikamı alındı martavallarını, geyik muhabbetlerini acil bir kenara bırakmalı herkes. Yurt içinde ve dışında hainleri acil kökten yok edilmelidir.  Yakalanan hain, terörist yakalandığı yerde infaz edilmelidir.

Onca şehit olan Mehmetçiğimin kanı ile alınan ve bugün de korunan; Bu topraklarda canlı yaşaması Mehmetçik ve Vatan sevdalıları için ölümdür...
Oysa biz ne öğrenmiştik. "Vatana ihanetin bedeli ölümdür!" Uygulanmalıdır.
Artık bu ülkede yöneticiler gerçekten, canı gönülden, "Vatanını, Milletini, Bayrağını, Toprağını seviyorsa!..
15 Temmuz hainlerini, Pkk teröristlerini ve vatana ihanet edenleri asla affet- me...
Bedirhan bebe için, Nurcan eş için, Nurcan Karakaya için, Kara Fatma'lar, Nene Hatun gibi analar, eşler için, Vatan için şehit olmuşlar, yaralanmış Gazilerim için.
"Sözün bittiği yerin Türkiye" olduğunu gösterme vakti artık.
***
Vatanın bekası için; Teröristin, itin de değeri olmadığını gösterin, yakalandıkları yerde kafalarına sıkın. Sonrası sürükleyin leşlerini it leşi gibi halkın gözleri önünde...
Dünyaya da, hainlere de net mesajı verin, verin ki,  İt itliğini bilsin kuyruğunu kısıp artık otursun yerine. Bilsinler ki meydan boş değil.
Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi