Dedeyle torunun korona hasreti

Dedeyle torunun korona hasreti
Samsun’da 3 yaşındaki minik kız çok sevdiği dedesini koronadan dolayı göremezken bir süredir tedbir amacıyla evlerine gidemediği dedesiyle görüntülü görüşerek hasret giderdi.

Samsun'da yaşayan Ufuk ve Mahmure Gökcan çiftinin 3 yaşındaki kızı Derin Gökcan, korona virüsü salgını nedeniyle bir süredir göremediği dedesi için ağladı. 2,5 hafta önce annesi tarafından kaydedilen görüntülerde küçük çocuğun, "Dedem gelmedi, dedemi istiyorum" diyerek ağladığı görüldü. Görüntüler sosyal medyada da büyük ilgi çekti.
Anne ve babası ise Derin’in dede özlemine görüntülü görüşme ile çözüm buldu. Küçük kız çok özlediği 62 yaşındaki dedesi Seyitahmet Sulubey ile her gün bu şekilde hasret gideriyor. Dedesine “Hasret neden bitmiyor dedem” diye soran Derin’e dedesi “İnsanlar çok sokağa çıkıyor ondan” diye karşılık veriyor. “Dede seni çok özledim” diyen minik kız bir an önce korona virüsü salgınının son bulmasını bekliyor.
Kızının dedesini çok sevdiğini söyleyen baba Ufuk Gökcan, "Kızım dedesiyle görüşmek istiyor ama korona virüsü tedbirlerine uyarak evde kalıyoruz. O yüzden dede torun hasret kaldı. 2,5 hafta öncede göremediği için ağlamıştı. Biz de görüntülü görüşmeyle kızımın bu hasretini gidermeye çalışıyoruz. Kızım artık biraz alıştı ama dedesine sarılmayı da çok özledi" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel