Davutoğlu'ndan kritik görüşme sonrası ilk açıklama

Davutoğlundan kritik görüşme sonrası ilk açıklama
Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümet kurma çalışmaları kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. 2 saat 27 dakika süren görüşme sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklama yaptı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, hükümet kurma çalışmaları kapsamında MHP Lideri Devlet Bahçeli ile görüştü. 2 saat 27 dakika süren görüşme sonrası Başbakan Ahmet Davutoğlu açıklama yapıyor.

İşte Davutoğlu’nun açıklamalarından satır başları:

Sayın Bahçeli ile önemli bir görüşme yaptık. Samimi ve dürüst bir görüşme oldu. Terörle mücadelede gelinen noktayı ele aldık.  Bahçeli, AK Parti ile bir koalisyonun olmasını mümkün görmediğini söyledi. Bahçeli, Daha sonra olabilecek senaryoları gündeme getirerek AK Parti ile bir seçim hükümeti uygun görünmüyor dedi.

ERKEN SEÇİME DE DESTEK VERMEDİ

Sayın Bahçeli, erken seçime destek vermeyeceklerini ifade etti. Görüşmemizde 17-25 Aralık konusu da gündeme gelmiştir. Yaptığımız görümelerde kolalisyon çıkmamıştır.  Koalisyon için görüşmelerde elimden gelen bütün çabayı göstermiş oldum.  Olabilecek bütün yolları denediğime inanıyorum. Buna herkes şahittir. Cumhurbaşkanımızla da istişare ederek adım atacağız. Biz kapıları kapatmış değiliz. Gerekirse görevi iade edeceğim.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir