Darp edilen kadının şimdi de aracı kundaklandı

Darp edilen kadının şimdi de aracı kundaklandı
İzmir’de geçen Aralık ayında otopark tartışması sonrası CHP’li meclis üyesi tarafından iş yeri basılarak darp edilen Ece Küçük’ün (30), bu kez de dükkanının önünde bulunan otomobili kimliği belirsiz kişiler tarafından kundaklandı. Kundaklama anı, saniye s

İzmir’in Karşıyaka ilçesi Girne Caddesi yolu üzerinde oto kiralama işi ile uğraşan evli ve iki çocuk annesi Ece Küçük (30), iddiaya göre geçen Aralık ayında komşu dükkanı işleten CHP’li meclis üyesi M.H. ile otopark tartışması yaşamış, tartışma sonrası Küçük’ün iş yeri basılarak darp edilmişti. Küçük’ün bu kez de otomobili kimliği belirsiz şahıslar tarafından sabaha karşı 04.30 sıralarında benzin dökülerek yakıldı. Saniye saniye güvenlik kameralarına yansıyan olayda, plakası görülemeyen bir motosiklette bulunan iki şahıs Küçük’ün dükkanının önünde park halinde bulunan aracının karşı yolunda duruyor. Motosikletten inen ve yüzünde kask bulunan bir şahıs bir süre çevreyi kontrol ettikten sonra araca benzin dökmeye başlıyor. Şahıs, otomobili ateşe vermesinin ardından yolun karşısında bekleyen motosiklete binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

“KASK OLMASA YÜZÜ YANACAKMIŞ”
Otomobilinin kundaklandığı haberini apartman yöneticisinden gelen telefonla öğrendiğini belirten Küçük, “Geldiğimizde zaten itfaiye ekipleri aracımızı söndürmüştü. Olay güvenlik kameralarına yansımış. İki kişi motosikletle aracın yanına yanaşıyorlar, biri benzin döküyor. Çakmağı çakıyorlar ve ondan sonra gidiyorlar. Şahısların kafalarında kask var o yüzden kim oldukları belli olmuyor. Motosiklette plaka da görünmüyor. Kişileri kameradan tanıma şansım yok. Sabaha karşı herkesin uyuduğu bir saate gelmişler, bir güzel yakmışlar ve gitmişler. Hatta aracı yaktığında alevler bir anda patlıyor. Şahsın yüzünde kask olmasa yüzü de yanacakmış” dedi. Polis ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir