İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

     DARICA MAÇINA DOĞRU

     DARICA MAÇINA DOĞRU

3.Ligdeyiz  2011-2012 sezonu, tarih 14.09.2011   Çarşambaspor Darıca Gençlerbirliği maçı  Darıcadaki ilk maçımız skor 2-2 ,90 dakikada attığımız golle beraberliği sağladık.

              Aynı sezon ikinci maçımız 08.02.2012 sahamızda oynuyoruz ve maç 1-1 berabere bitiyor..

            Bu sene küme düştüğümüz sezon 3.ligden.Bu düşüşten sonra 2019-2020 sezonunda 3 lige tekrar çıkabildik ancak.

            2021-2022 sezonu ; Bu seneye gelelim  12.09.2021 de sahamızda oynadığımız ilk maç 2-2 bitti .2-0 geriye düştüğümüz maçı 2-2 ye getirme başarısı gösterdik.  

            Bu hafta sonu Darıcada’yız Tarih tekerrürden ibaret mi acaba ikinci maçta 1-1 biter diye düşünmeden edemedim.

            Bana sorarsanız Şile takımın elinden kaçıran bir Çarşambasporun Darıca’dan 3 puan alıp gelmesi sürpriz olmaz.

            Benim çekindiğim ve imrendiğim taraf şu ; 2011-2012 sezonundan beri 3.ligde yer alan bir takım Darıca,2017-2018 sezonunda 2 lige çıkmış ve ertesi sene düşmüş ve hala 3.ligde devam ediyor.  

             Çarşambaspor içinde benim hayalim 3.ligde kalıcı olmak ,bir 10 yıl bu ligde kalmak ,sindirmek,beynimizde artık bir üst ligin heyecanını yaşamak,şehrin bu anlamda bir talebinin oluşması.

             Darıca bunu başarmış ve yaşamakta 10 yıldır.Darısı başımıza diyorum.

             Darıca takımı ligde çok başarılı bir performans çizmiyor,ama ikinci yarılar zor geçer demiştim gittiler Yomra deplasmanından puan aldılar geldiler.

             18 puanları var bizim 14 puanımız ,Kısacası ikimiz içinde ölüm kalım maçı gibi.Sabreden kazanacaktır diye düşünüyorum.Az hata yapan hatta hiç hata yapmayan kazanacaktır.Maçı 90 dakikaya yayan kazanacaktır ,90 artıya taşıyan kazanacaktır diye düşünüyorum.

             Ev sahibinin kazanma arzusu mutlaka bizden fazla olacaktır ve hata yapacaklarına inanıyorum kazanmak adına.

             Özkan Başkanın ifadesi ile söylüyorum Kazanacağız dedi ve bende inanıyorum kazanacağımıza tek korkum maçı 90 dakikaya yayamamak ve birde sinirlerimize hakim olamamak.

              Yeni transferimiz Burçak Defansta yok ,Safa’da oynamayacak bildiğim kadarıyla iki kafa hakimiyetli oyuncumuz yok.Aykut’a kaldı defansı derleyip toparlamak.

               Kırmızı kart ve  ikinci sarılardan kırmızılara dikkat ve de  ne olursa olsun lig burada bitmiyor daha çok maç var, sahada bizim oyuncularımıza ihtiyacımız var.

                Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.           

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi