İBRAHİM FETHİ SEL

İBRAHİM FETHİ SEL

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ ARDINDAN

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ MAÇININ ARDINDAN

Maç öncesi yazdığım yazıdaki gibi tecelli eden bir maç izledim.Yıllardır 3.lig tecrübesini kuşanmış Darıca  ve ligde 2 senesini dolduran ve gelecek hedefleri olan takımımız ile  kora kor maçını izledik ve ben seyir zevki ve gol açısından memnun oldum hele son dakikada direkten dönen topumuzda gol olsa değilmezdi keyfimize.

                     Maça gelince iyi başladığımız ve iyi giden maçın seyrini sahalarda ender görülebilecek hata yaparak rakip takıma topu ikram eden yeni transferimiz Safa ile 1-0 mağlup duruma düşerek gördük.İkinci yediğimiz golde penaltıdan gelince 2-0 mağlup duruma düştük 54 dakikada.

                      Bu olayın skor durumu Takımımıza gelelim buradan,Orta sahamıza dinamizm katan ve topu ileri doğru taşıyabilen Kemal Sabri Bayraktarın yokluğunda Orta saha kurgusunu merak ederek geldim maça,benim için orta saha topun hızlı ve yavaş oynatıldığı maçın kaderini belirleyen yerdir her zaman,mücadele kapasitesi düşük bir orta saha ile sadece tesadüfi maç kazanabilirsiniz.Gördüm ki pas yapmayı beren bir takımımız oluşmuş.

                      Kaptanımız Oğuzhan kaliteli bir oyuncu , çok rol aldığı için maçı tamamlayabilirmi  acaba diye düşünürdüm her zaman ,Bu maçtada maşallah dinamo gibi idi ve oynadı ve oynattı.Gücünü ve hırsı daha efektif kullanırsa hem kendi hem takımımız açısından çok daha fazla faydalı olur.

                     Santraforumuzu Muhammet Öztürk ’ü çok beğendim bize çok faydalı olacağına inanıyorum attığı golde bunun bir göstergesi.

                     Aldığımız oyuncular genel anlamda takımımıza katkı verecek sporcular ,pas yaparak oynamayı beceren bir yapıları var fiziksel dayanıklılıklarını artırdıkları her gün takımımıza olumlu yansıyacaktır.Pas yapabilmek,almak ve vermek ayrı bir yetenek  bu seneki takımımızda orta saha ve ileri hatlarda bu seviye daha yükselmiş gözüktü bana.

                     Sakatlanana kadar Abdülsamet can benim takımda en beğendim futbolcu idi ,bitmek bilmez enerjisine çok ihtiyacı var takımızın sonradan oyuna girdi ve katkısını verdi ,geçen yılki seviyeye ulaşmak için biraz daha zamana ihtiyacı var.

                    Kalecimiz kadir geçen yılda kalemizde idi,  güven verdi ben bu kaleyi korurum mesajını herkes almıştır.

                    Defansımızla ilgili çok iyimser olmadığımı da buraya bir not olarak koyayım,bu maç eksenli olarak da düşünmeyelim bu ifademi.

                  Kenan Hoca ve ekibine güveniyorum,bu maçta bana iyi şeyler yaptıkları hissi verdiler ve yeni oyuncularla biraz zaman verin dediler.Çarşambaspor’umuzun iyi olacağını daha iyi futbol oynayacağını düşünüyorum.Sporcularımızın hırslı ve istekli oyunları da bunun göstergesi idi.

Tribünde ve sosyal medyada Maç 2-0 iken olumsuz görüşleri yansıtanlara maçta da buna benzer fikirlerimi söyledim.

                 Çarşamba stadında 3.lig maçı seyretmek bence çok güzel bir durum ve bunun devamını görmek benim için şimdilik çok büyük güzellik.

                Emeği geçen herkes teşekküre layık..Sporcularımızı asıp kesmenin anlamı olmaz biz bu arkadaşlarla yol alacağız verim almanın derdinde olalım.

                Transfer zamanı transfer konuşulur şimdi destek zamanı,eleştireceğiz ama takımımızın yanında olacağız her zaman inşallah.

                Çarşamba maçından çıktık, Samsunspor’umuzun Keçiören maçını seyrettik bunlar güzel spor aktiviteleri seyredenler açısından kıymet bilmek gerek.

                Bu hafta deplasmana gideceğimiz Beyoğlu Yeniçarşı 2016-2017 sezonunda 3.lige çıkmış ve hala ordalar aynı Darıca gibi  5 sezondur orta sıralarda yer alıyorlar,Çarşambasporda en az 5 yılda kalıcı hale gelmeli ve 3.lig kültürü oluşmalı diye düşünüyorum.

                 Sağlıklı ve spor dolu günler diliyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
İBRAHİM FETHİ SEL Arşivi