ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

DARBE

DARBE

Ne yazsam, ne söylesem diyorum. Hem iyi hem de kötü şeyleri mi söylesem güzel ülkemin kaderi ile oynayan hainleri mi  yazsam!

İkinci kurtuluş savaşında cesaret temsili koca yürekli , vatan sevdalısı 240 şehidimi mi anlatsam!. Yıllardır ar ve namusumuzu ülkemizin  topraklarını canımızı emanet ettiğimizi sandığımız ordumuzun içindeki hainleri mi anlatsam.

Bunları yazarken benim mukaddes peygamber ocağındaki  vatan sevdalısı öz Anadolu çocukları olan asker ve komutanları mı tenzih ediyorum.

17 Temmuz da bir daha yeni bir kurtuluş savaşı mücadelesi verilmiştir. 7 haziran seçimleri öncesi ve sonrası  ne kadar hain var demiştim. Az söylemişim. Devletimin her biriminde hain varmış. Biz nerelere güvenmişiz, kimlere inanmışız , cemaatin yıllar boyu devlete sızdığını hep söyledik. Şuan bu gözaltına alınanlardan, yakalananlardan daha da çok var. Şimdi bazıları bukalemun gibi renk değiştirdiler. Şimdi vatanperver saflarına geçtiler, bugün iş adamı görünümünde dolaşan FETO’ cular var. Devletin kayıt altına aldığı bu isimlerin hepsini tutuklamalıdır.

Devletin özellikle FETO’nun okullarından mezun olmuş, görev yapmış hizmetçilerini bile göz hapsine almasıdır. Bu saatten sonra bunlardan her hamle beklenebilir. Şahsım yıllar önce AK Parti içine çöreklenmiş burada hala görevde olan FETÖ’nün toplantılarına katılan  onların bir dediğinin iki etmeyen siyasetçiler halen görevdedir. Bunların da görevden el çektirilesi şarttır.

AK Parti’nin de kendi içinde temizlik yapması şarttır. Bugün sayın Cumhurbaşkanımın yanındaki yaveri bile hain çıkıyorsa daha kime güvenilecek. Koca reis dik dur. Hep seninleyiz. Yolun yolumuzdur. Bu millet seni bağrına basmıştır.

Sayın BAHÇELİ seni kutluyorum dik duruşun ülkücüleri sana bir kat daha bağlamıştır. Sayın KILIÇDAROĞLU  konu vatansa geri teferruat demen örnek hareketin unutulmayacaktır. İdeoloji ne olursa olsun bu ülkede Darbe olmayacak dediniz bu konular üzerine çok konuşasım var ama ne yazsam duygularım ve kalemim ağlıyor.

Din adına konuşan ve ağlayan kafir, münafık seni rahmetli Erbakan hocam o yıllarda çözmüştü şimdi hocamın haklılığı ortaya çıkmıştır. Allah’ım sana sonsuz şükürler olsun bu hainlere karşı bizleri galip eyledin. Türk milleti sen ne yüce bir ulussun. 'Seni gel tarihe gömsem desem sığmazsın' sözü hayat bulmuştur.

Diyorum ki idam geri gelsin tecavüzcüler, sapıklar ve vatan hainleri için gelsin istiyorum. Bize ancak bunların asılmasını izlemek rahatlatır. Ülkem bu hainlerden temizlensin diyorum. Bu yazımı yazdığım gün bir yerde bu darbeci zihniyeti aynı kafalı bir oduna rastladım. Biraz oturayım gölgede sıcaktan bunaldım dedim. Konuşa konuşa  işi bu olaylara getirdi. İnanın adamı vurmak elde değil. Ya sabır dedim yanından kalkıp uzaklaştım. İnanın bu geri kafalı esnafın FETÖ’ den farkı varsa namerdim. Ne sütü bozuk insanlar var  memleketimizde ben sadece yazıklar olsun diyorum.

Hain her yerde var. Bunu 18 Temmuz'da Çarşamba'mızda da yaşadım. FETÖ cemaatinin kuruluşundan bu zamana kadar geçen uzun yıllara dayanır. Burada yetişenler eğer tümü hainse vay halimize. Uzun yılların verdiği cesaret ve devlete sızma girişiminin neticesi halkımız büyük bir acı, darbenin eşiğinden dönmüştür. Bu halka, bu millete bu kalkışmayı yapan, yaptıranların, akıllarını, makam, koltuklarını para, koltuk ve daha çok güce kiralayarak VATANA İHANET edenlerin İdam edilmesi onların kurtuluşu olacaktır.

İşin aslı İdamın gelmesini istiyorum ama bunlar idam edilirse kurtuluşları olur. Bunları denildiği gibi 3 metrelik betonlar içinde bir öğün yemek ve gün yüzü göstermeden dillerinde yıllardır düşürmedikleri ama milletine ve iddia ettikleri inandıkları rabbimize özü gönülden gerçekten ağlaya ağlaya yalan konuşup, milleti kandırdıkları için ızdırap içinde yalvararak öldüklerini göstermesini diliyorum.

Vatana hainliğin sonu elbet ölümdür. Ama gelinen noktada ölüm kurtuluşsa, bunları öldürerek kurtarmayın süründürün ki bundan sonra böyle bir pervasız kalkışmalara niyetlenenler görüp utansın, aklını kiraya vermekten kurtulup vatan topraklarına sarılsın.

Çünkü bu Vatan Şehit kanları ile alındı. Üç beş FETÖ uşaklarına, üç beş düşman yalakalarına bırakılacak kimse sanmasın. Bu vatan Türk Milletinindir, Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu mücadelemiz ebediyyete kadar sürecektir.

Bilinmiş ola...    

 

 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
ERTAN SAĞLAM Arşivi
SON YAZILAR