Damperi Üst geçide çarptı

Damperi Üst geçide çarptı
Çarşamba İlçesi Beylerce mevkiinde bulunan Mithat Yılmaz ilköğretim okulunun önünde ki Üst geçide bir kamyonun damperi çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan üst geçitteki beton kolonda hasar oluştu

 

HABER-FOTO: SERKAN KARAHAN

Çarşamba ilçesinden Samsun’a doğru 19 KV 749 plakalı kamyonu ile seyreden Arif Çiftçi (40) kamyonunun damperin açıldığını fark etmeyince İlçesi Beylerce mevkii Mithat Yılmaz İlköğretim Okulunun önünde bulunan üst geçi de Çarptı. Çarpmanın etkisiyle yan yatan üst geçidin beton kolonu zarar gördü.

Üst geçidin çökme tehlikesine karşı yolu trafiğe kapatan trafik ekipleri karayolları ekiplerinin gelmesini bekledi. Karayolları 7. Bölge ekiplerinin olay yerine gelişi ile birlikte üst geçidin her iki taraftan çıkışı kapatıldı. Hasar gören beton kolonun 35 ton ağırlığında olduğunu ve vinç yardımı ile değiştirileceğini belirten karayolları yetkilileri yolun bir süre her ihtimale karşı trafiğe kapalı olacağını sonrasında ise üst geçidin değiştirileceğini dile getirdiler. Kazanın sabahın erken saatlerde olması ise yaşanılacak daha kötü bir durumun önüne geçti. Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber