"Daha büyük hedeflerle milletin hizmetinde olacağız"

"Daha büyük hedeflerle milletin hizmetinde olacağız"
AK Parti Samsun Milletvekili adayı Bekir Keleş, 24 Haziran'da milletten yetkiyi bir kere daha alacaklarını, daha büyük ve daha iddialı hedeflerle milletin hizmetinde olacaklarını söyledi.

27. Dönem AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Bekir Keleş seçim çalışmalarını İlkadım İlçesi'nde sürdürdü.

Cuma namazını Büyük Camii'de kılan Milletkvekili Adayı Bekir Keleş, cami çıkışı vatandaşla bir araya geldi. Daha sonra İlkadım Belediyesi'ni ziyaret eden Keleş, Belediye Başkanı Erdoğan Tok ve belediye çalışanlarını ziyaret etti.

Türkiye Harp Gazileri ve Yakınları Derneği Samsun Şubesi Başkanı Necati Yılmaz ve Dernek üyelerini ziyaret eden Keleş ardından esnafları ve muhtarları ziyaret etti.

Yaptığı ziyaretlerde 24 Haziran seçimleri için destek isteyen Keleş, "Her seçimde olduğu gibi 24 Haziran seçimlerinde Samsun'un Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a en büyük desteği vereceğiz. Güçlü bir Türkiye için güçlü bir meclis ile birlikte güçlü bir hükümet gerekiyor. Cumhurbaşkanımızı sandıkta ne kadar güçlü çıkartırsak Cumhurbaşkanımızın elini okadar güçlendirmiş oluruz.

Birlik, bereket ve bolluk için vakit türkiye vakti, vakit samsun vakti" dedi.

Halka hizmeti hakka hizmet olarak gördüklerini ve bu anlayışıyla yollarına devam ettiklerini belirten Keleş, "Halka hizmeti hakka hizmet olarak görmeyen bir zihniyetin başarılı olabilmesi mümkün değildir. Bizim derdimiz hizmettir, ülkemize eserler bırakmaktır. İnşallah 24 Haziran'da milletimizden yetkiyi bir kere daha alacak ve daha büyük, daha iddialı hedeflerle milletimizin hizmetinde olacağız” dedi.

Daha sonra Derebağçe Sosyal Tesislerinde gerçekleştirilen Genişletilmiş Teşkilat İftarına katılan Bekir Keleş, taravih namazını Yenidoğan Camii'nde kıldı. Keleş, namaz sonrasında vatandaşlarla çay eşliğinde sohbet gerçekleştirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir