ERTAN SAĞLAM

ERTAN SAĞLAM

DAĞ FARE DOĞURACAK

DAĞ FARE DOĞURACAK

Seçim sonrası ekonomi düzelecek derken daha berbat bir ortama girdik. Dolar- Euro-Altın fiyatlarının yükselmesi esnafın ramazan ayında bile siftah yapmadan dükkânını kapatması kapanan işyerlerinin art arda artması gidişatın iyi yönde olmadığına işarettir. Damadın her açıklaması sonrası ekonomi allak bullak olması kimsenin umurunda bile değil ki insanlar kendilerini İstanbul seçimlerine odaklamış bir durumdadır ama İstanbul seçimlerinin iptal olması ya da iptal edilmesi çok farklı yönlerden irdelenmesi gereken bir konudur. Bu seçimde bir dağ fare doğurmuştur. Zaman sonra bu ülke bu yeni doğandan çok konuşacak. Çok bahsedecektir. Geçtiğimiz seçimlerde belki harp hiledir. hadisini uygulamış olabilir Ama yıllardır bu ülkedeki siyasi partiler her seçimde bu hadisi uygulamadılar mı? seçimlerin iptal edilmesine sebep olanlar. Yani Yüksek Seçim Kurulu töhmet altında kalmamışmıdır.
Değerli Okurlarım; Şimdi bizler İstanbul’da oturan eş, dost ve akrabaları arayıp etmeyin-yapmayın Ak Partiye oy verin mi diyeceğiz?. Bugün günümüzde insan kendi evindeki oya çıkamıyor ki, eş-dost-akrabasına etkili olsun. İnsanlar artık akıllandı kimse kimsenin etkisinde kalmamaktadır.
Değerli okurlarım;
İstanbul seçimleri gerçekten çok önemlidir. İmamoğlu bazı hamlelerle gerçek yüzünü gösterdi. Cumhur ittifakı bu seçimlerde bunu malzeme yapacaktır. Bir Cumhurbaşkanı’nın İstanbul için sahaya inmesi abes kaçsa da partili bir başkan olması bu dedikoduları boşa çıkaracaktır. Peki, İstanbul seçimleri ne olur dersiniz?
Cumhur İttifakı kazanana kadar devam eder, etmek zorunda kalacaklardır. Bu seçimi İmamoğlu kazandığı takdirde Ak Partinin sonu bir başka proje olan yeni bir liderin doğuşu demek. İmamoğlu bir Adnan Kahveci bir Recep Yazıcoğlu olabilir. Çünkü aynı toprakların insanı olduğunu biliyorum. Dedik ya dağ fare doğurdu. Hem de ne doğurdu burada mağdur siyasetini iyi oynarlarsa İmamoğlu işi tekrar götürecektir. Ak Parti’de hırsızlık-yolsuzluk siyaseti ile sahaya girecek ama bilinmedik bir şey var. Bizim insanımız mağdura hep sahip çıkmış desteklemiştir, bakalım görelim. Ama Ak Partinin aslında iyi bir ders alması gerekli fakat madalyonun 3 yüzü olması sebebiyle 23 Haziran’ı bekleyip göreceğiz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
ERTAN SAĞLAM Arşivi