Cumhuriyet'ten bambaşka 15 Temmuz kutlaması

Cumhuriyet'ten bambaşka 15 Temmuz kutlaması
Cumhuriyet'ten bambaşka 15 Temmuz kutlaması

Çarşamba İlçesi Cumhuriyet Mahalle gençler ve mahalle sakinleri 15 Temmuz Şehitlerini anma törenleri için organize olarak mahallede ki Merkez Camii’nden Fatih Camii’ne yürüyerek 15 Temmuz şehitlerini andıkları tören vatandaşlardan büyük beğeni topladı.

Çarşamba İlçemizin en büyük mahallelerinden olan Cumhuriyet Mahallesinde gerçekleştirilen 15 Temmuz Demokrasi ve Direnme hakkı günü münasebetiyle mahalleliler  tarafından gerçekleştirilen organizasyona Cumhuriyet Mahallesi Okul Müdürü Ali İşyapan katıldı. Yapılan organizasyon çerçevesinde yürüyüşe başlamadan önce mahalle sakinleri ilk olarak Merkez Camiin de öğle namazı kıldı.

Öğle namazını müteakiben davet ettikleri Okul Müdürü Okul Müdürü Ali İşyapan ve Fatih Camii İmam Hatibinin de katıldığı yürüyüşte gençler ve mahalle sakinleri ellerinde Türk bayrakları ve tekbirlerle Fatih Camii’ne kadar yürüyüş gerçekleştirdiler. Fatih camisine gelen mahalleliler burada okunan Kuran-ı kerim tilaveti, ilahiler ve ardından yapılan dualarla 15 Temmuz şehitlerini yâd ettiler. Yapılan etkinlik vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı.

Törenleri gerçekleştiren gençler İlçeye örnek olmaya da devam ettikleri öğrenildi. 15 Temmuz Anma törenleri için yürüyüş düzenleyen gençler arasında Cumhuriyet Mahallesi Futbol Turnuvası’na katılan 12 takım oyuncuları ve takımların kaptanlarının yanı sıra mahallede ki çoğu bayanlarında katıldığı yürüyüş dualarla sona erdirilirken duyarlılık gösteren gençlerin bu etkinliği büyük beğeni topladı.

HABER- FOTO: Nevzat AKKAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber