Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

“CUMHURİYETLE HESAPLAŞILMAKTADIR”

“CUMHURİYETLE HESAPLAŞILMAKTADIR”

Türkiye’m Oyuna gelme!..
Her hafta olduğu gibi dün yine TBMM de Grup Toplantıları vardı.
Önce İYİ Parti Grup toplantısını izledim. İçinde Türk’lük hissi olan herkes, Meral Akşener’in konuşmasında; verdiği duygu seli ile neredeyse eline ne geçerse Milliyetçi- Ülkücü, vatan sevdalıları ile  toprak aşığı vatandaşlar;
Düşmana saldırmak için her şeyini düşünmeksizin feda edecek ruh haline girecek derecede tüyleri diken diken etti.
Ama konuşmasını iyi irdeleyince Ülkenin gidişatının hiçte güzel tablo içinde olmadığı bir kere daha deklare edildi. 
Bu konuşmanın hemen akabinde MHP grubunda neler söylenecek diye beklerken,
MHP Grubuna Karadeniz İl ve İlçe teşkilatları ile Ülkü Ocaklarının misafir olduğunun açıklanmasının ardından Sayın Dr. Devlet Bahçeli öylesine bir konuşma yaptı ki!
Partili partisiz Atatürkçü, Dindar her iki kesimden insanlar “ GECİKMİŞ BİR AÇIKLAMA OLSA DA HELAL OLSUN” demekten kendini alamadı.
Sayın Bahçeli kısa ve öz konuşma içinden anladıklarımız. Sayın Bahçeli dedi ki;
Son günlerde Ülkemizde yaşanan gelişmeler hayra alamet değil!
Öncelikle belirtmeliyim ki, Hakkari ili Şemdinli ilçesi Süngü tepe kışlasında arızalı mühimmatın patlaması ile şehit olan 7 Mehmet’imize Allah’tan rahmet kederli ailelerine başsağlığı dilerken yararlılarımıza acil şifalar dilerim. Hatırlarsanız buna benzer bir olayda Afyon’ da yaşanmış 25 vatan evladı Mehmet’imiz şehit olmuştu. Bu araştırılarak resmi inceleme ve gereği yapılacaktır. 
Ancak; Ülkemizde son günlerde Atatürk, Kemalistler ile Dindar ve dindar olmayan kavgası oluşturulmaya çalışılıyor. Bu yaşananlar gösteriyor ki “CUMHURİYETLE HESAPLAŞILMAKTADIR”.
Birilerinin Andımız,ile Türkçülük ile Türkçe ezan tartışmaları ile ülkemizde Milliyetçiler ile maneviyatımızı tahrip etme mücadelesine uğraşılıyor. 
Yine hiç Diyanet İşleri Başkanı durup dururken başka gün ve tarih yokmuş gibi 9 Kasım günü Fesli Provokatör’ü hastanede ziyarete gitmiş. Hasta ziyareti olarak açıklasa da başka gün kalmamış gibi Atatürk’ün anma törenleri öncesi ortamı germek ve böylesi hassas dönemde ziyaret nedeni tartışma konusu olmakta ve gerilim yaşatmaktadır. Başka gün mü kalmamıştı. Provokatör Fesliyi başka gün ziyaret etmemesi herkesi germiş ve üzmüştür. Bunun açıklaması ve gereği en kısa sürede yapılmalıdır.
Bahçeli son olarak , Türkiyemiz’in bölünmesi, parçalanması için birileri planlar yapmış bunun için alttan oyma çalışmaları başlatılmış olsa da dün MHP olarak dik durduk durmaya devam edeceğiz.
Bizi parçalamak, bölmek, yıkmak, planlarına direndik, mücadele ettik başardık, başarmaya devam edeceğiz. Ve bu hainler dün olduğu gibi bugünde yarında asla başaramadılar, başaramayacaklar dedi.
Gelelim sadede...
MHP Genel Başkanı Bahçeli, her ne kadar geçte olsa Ülke gerçeklerini haykırmış, Af, EYT, Andımız, Türkçe Ezan muhabbetlerinde sessiz gibi kalmış, Grup Başkanını dahi görevden alarak Ülke için kimsenin gözünün yaşına bakmayız mesajı verirken,AK Partinin önümüzde ki günlerde konuşmanın özün ŞİMDİ SAYIN BAHÇELİ FESLİ İLE DİB’NA: “PROVAKATÖR” dedi mi demedi mi?
Bizde diyoruz ki; Eyyy, TÜRKİYEM... KEMALİST, ATATÜRK VE DİN ÜZERİNDEN SAHTE DÜNDARLARIN PROVAKASYONU BAŞLATILMAYA ÇALIŞILIYOR.   
“CUMHURİYETLE HESAPLAŞILMAKTADIR” OYUNA GELME TÜRKİYE’M.
Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erol ŞEKER Arşivi
SON YAZILAR