Cumhuriyet Mahallesi Turnuvası’nda finale doğru

Cumhuriyet Mahallesi Turnuvası’nda finale doğru
Çarşamba ilçesinde gerçekleştirilen Cumhuriyet Mahallesi Halı Saha Turnuvası’nda grup maçları ve çeyrek final maçları geride bırakıldı.

Oynanan 16 maçta mücadele gücü yüksek ve kaliteli maçlar oldu. 12 takımın oyuncuları da centilmenlik örneği sergilediler. Hiç bir kırmızı kartın çıkmadığı karşılaşmalarda, tüm futbolcular sevgi saygı ve kardeşlik içinde mücadele ettiler.
 

ÇEYREK FİNALLER NEFES KESEN MAÇLARA SAHNE OLDU

Özellikle Adaletspor ile Göktürkspor maçı soluksuz izlendi penaltılarla tur atlayan Adaletspor yarı finalde Çeliktaş Genclikspor'un rakibi oldu. Diğer yarı final eşleşmesi Cumhuriyet Market ile Sütçüspor  arasında gerçekleşti. Salı günü 19.00’da müthiş iki mücadelenin oynanacağı turnuvada, 2 hafta boyunca dikkati çeken bir diğer konuysa tribünlerdeki seyirciler desteği oldu. Son derece güzel görüntülerin yaşandığı turnuva, unutulmaz anların yaşandığı bir organizasyon olarak hatırlanacak.

Turnuvaya katılan takımlar ve seyirciler, turnuvada büyük emekleri olan Anafartalar İlkokulu Müdürü Ali İşyapan’a teşekkürlerini sundular.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber