Cumhuriyet Kupasının ilki Çarşamba'da gerçekleşti

Cumhuriyet Kupasının ilki Çarşamba'da gerçekleşti
RagbyFederasyoarasyonu Samsun İl Temsilciliği olarak geleneksel hâle getirmeyi planlandığı Softbol Cumhuriyet Kupası ve Beyzbol Cumhuriyet Kupasının ilki Çarşamba'da gerçekleşti.

Müsabakaların ilçede ilk olması ve aynı zamanda içinde bulunulan pandemi sürecinden dolayı dar kapsamda tutulmaya çalışılan, bölgedeki  iki erkek ve iki kadın takımın katıldığı turnuva korona tedbirlerinin tam olarak alındığı maçların sonunda  Çarşamba Ayyıldız takımının şampiyonluğu ile sonuçlandı. Kazanan sporculara ödüllerini, Çarşamba İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın, Samsun İl Temsilcisi İrfan Atasoy, Ragbi Federasyonu Genel Başkanı Murat Pazan, Haber Expres Gazetesi İmtiyaz Sahibi Nuri Oğuzhan Şeker takdim ettiler.
img_0667.jpg
" Cumhuriyetin kazanımları adına gurur verici"

Müsabakalar sonucunda ikincilik kupasını kazanan Ordu takımının ortaya koyduğu mücadele Beyzbolbranşında son 3 yılda gelinen seviyeyi gözler önüne serdi. Kupa törenine katılarak Sporculara moral depolayan Federasyon Başkanı Murat Pazan, böyle bir turnuvanın geleneksel hale gelmesinin Cumhuriyetin kazanımları adına gurur verici olduğunu belirtti.
img_0637.jpg

"Tecrübe kazanmış sporcular yetiştirmek en büyük önceliğimizdir"
Samsun il temsilcisi İrfan Atasoy, "Sporun tüm branşlarında var olduğumuzu ve uluslararası arenalarda söz sahibi olacak milli takımların oluşmasında tecrübe kazanmış sporcular yetiştirmek en büyük önceliğimizdir. Bu nedenle bu tarz organizasyonlar ülkemizde yaygınlaştırılarak büyütülerek bu branşlarda da başarılı olabileceğimizi buradan vurgulamak isterim." dedi  Ayrıcaİl Temsilcisi  İrfan Atasoybizleri yalnız bırakmayan basın mensuplarınada sonsuz şükranlarımızı sunarız diyerek sözlerini tamamladı.
img_0646.jpg

HABER: Büşra KOCATAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir