Cumhuriyet Kupası’nda birlik-beraberlik mesajı

Cumhuriyet Kupası’nda birlik-beraberlik mesajı
Çarşamba Kaymakamlığı ve Gençlik hizmetleri ve spor İlçe Müdürlüğü tarafından Çarşamba,Terme,Salıpazarı,Ayvacık ilçelerini kapsayan kurum temsilcileri Cumhuriyet kupası futbol turnuvası başladı

Çarşamba Gençlik hizmetleri ve spor ilçe müdürlüğü tarafından organize edilen turnuva da 4 ilçeden idari, askeri ve yargı kurum temsilcileri bir araya gelerek Cumhuriyetimizin 94. Yılı anısına düzenlenecek turnuvada birlik ve beraberlik mesajı verdiler.

Bu yıl ilki Dikbıyık suni çim sahada gerçekleştirilen turnuvanın açılış maçı Çarşamba ile Ayvacık arasında oynandı. Çarşamba takım kadrosunda İlçe Kaymakamı Mustafa Güney, Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül ve kurum amirlerinin de forma giydiği müsabaka da Ayvacık takımını temsilen Belediye başkanı Mustafa Belur kaptanlığında kurum müdürleri kendi kadrolarında yer aldı.

cumhuriyet-kupasi’nda-birlik-beraberlik-mesaji-(1).jpg

İkinci maçta ise belediye başkanı Halil Akgül kaptanlığında ki Salıpazarı takımı, Terme cumhuriyet başsavcısı M. Yasin Başbay liderliğinde ki Terme kurum temsilcileri ile karşı karşıya geldi. Cumhuriyetimizin Kuruluşunun 94’üncü yıldönümün de Samsun ili Çarşamba,Ayvacık,Salıpazarı,Terme doğu ilçeleri Kurum idare amirleri arasındaki diyaloğu daha da güçlendiriyor. Sporun birleştirici bir unsur ve evrensel bir dil olduğunu ve dostluğu pekiştirmek adına bir araya gelen kurum temsilcilerinin karşılaşacağı Cumhuriyet Kupası futbol turnuvası Çarşamba günü saat 18.00 Ayvacık - Terme saat 19.00 Çarşamba –Salıpazarı final müsabakasıyla tamamlanacak.

cumhuriyet-kupasi’nda-birlik-beraberlik-mesaji-(6).jpg

 "Bu yıl ilkini gerçekleştirdikleri turnuvanın seneye tüm ilimizi kapsayacak şekilde 17 ilçe ile yapmayı hedeflediklerini" belirten Çarşamba Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü İlkay Aydın "Birlik ve beraberlik içinde olmayı hedefleyen tüm sporseverleri Çarşamba akşamı Dikbıyık suni çim sahaya davet ediyoruz" dedi.

Cumhuriyet kupası futbol turnuvası ilk gün maç sonuçları

Çarşamba – 2 Ayvacık – 1

Salıpazarı – 9 Terme – 4

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber