Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salih Müslim'e tokat gibi cevap

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Salih Müslim'e tokat gibi cevap
Terör örgütü PYD Lideri Salih Müslim'in Twitter üzerinden yaptığı "Türkiye Suriye bataklığında çok şey kaybedecek" açıklamasına Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan tokat gibi bir cevap geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye'nin Suriye Cerablus'taki IŞİD hedeflerine sabah karşı başlattığı operasyona ilişkin, "Artık bu işi çözmemiz gerekiyor" dedi. Engellilerin kamu kurum ve kuruluşlarına yerleştirilmelerine ilişkin Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki atama ve kura töreninde konuşan Erdoğan, şunları söyledi:

"04.00 itibariyle Suriye'nin kuzeyinde sürekli ülkemizi oradan tehdit eden DAİŞ, PYD gibi terör örgütlerine yönelik operasyonu ordumuz başlatmış durumda. Bir millet onuruyla, gururuyla vardır. Bir millet istikrar mücadelesine iman etmesiyle vardır. Ne yazık ki Suriye'den ülkemize yapılan saldırılar artık işi bir yere kadar getirdi. Artık bu işin burada noktalanması lazım. 04.00 itibariyle süreç başladı, artık bu işi çözmemiz gerekiyor. Bbirileri meydan okuyor. Onlara sesleniyorum. Siz ne olacağınızın hesabını yapın. Türkiye'ye tehdit unsuru oluşturacak olan kim olursa olsun, onlara karşı bu millet ordusuyla, polisiyle, korucusuyla ve milletiyle vardır, var olacaktır."  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir