Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Merkez Bankası'na sert eleştiri

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Merkez Bankasına sert eleştiri
Cumhurbaşkanı Erdoğan, faiz indiriminde nazlı davranan Merkez Bankası’nı, “Bize karşı bağımsızlık mücadelesi veriyorsun da acaba başka yerlere bağımlılık sözün mü var?” diye eleştirdi
Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifleri Birlikleri Merkez Birliği (TESKOMB) üyelerini kabulünde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hedefinde Merkez Bankası vardı. Erdoğan, “Dün Merkez Bankası lütfetti, politika faizinde çeyrek puanlık indirim yaptı; yıl boyunca hepsinin toplamı 2,5 puan. Bize karşı bağımsızlık mücadelesi veriyorsun da acaba başka yerlere bağımlılık sözün mü var ? Merkez Bankası’nın bağımsızlığına sözümüz yok, ama ülkenin menfaatlerini koruduğu yere kadar yok” dedi.
İÇ GÜVENLİK PAKETİ ELEŞTİRİLERİ
Bazı muhalefet partisi milletvekillerinin Meclis’teki iç güvenlik paketi protestolarını da sert bir biçimde eleştiren Erdoğan, “Meclis’te birileri yüzünü kapatıyorsa, birileri mikrofonları kırıyorsa terörün temsilcileri Meclis’e girmiş demektir. Demokratik hak kürsüdedir” diye konuştu.
“Eğer sen terörist değilsen maskesiz dolaş” diye devam eden Erdoğan, “-Erkeğim- diyor. Ne erkeği be ! Sen erkeksen niye etekle geziyorsun. Dürüst olun dürüst. Erkek pantolonla dolaşıyor, sen niye etekle dolaşıyorsun? Bundan sonra toplumu terörize edemeyecekleri için güvenlik paketinden rahatsız oluyorlar” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel