Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Başbakan Davutoğlu'na tebrik tweeti

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Başbakan Davutoğluna tebrik tweeti
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından 1 Kasım seçimleriyle ilgili açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada AK Parti'yi ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal paylaşım sitesi Twitter’daki hesabından, 1 Kasım seçimleriyle ilgili açıklama yaptı. Erdoğan Twitter üzerinden yaptığı açıklamalarda AK Parti ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kutlayarak, “1 Kasım seçimlerine katılan tüm partilerimizi ve oylarıyla milli iradenin tecellisini sağlayan tüm vatandaşlarımızı tebrik ediyorum. Tek başına iktidar olan AK Parti’yi, Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu kardeşimi kutluyorum. Sandıkta ortaya koyduğu irade ile Türkiye’nin geleceğine, 2023 hedeflerine sahip çıkan milletimizin her bir ferdine teşekkür ediyorum. 1 Kasım seçimlerinin ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerine yer verdi. 

Davutoğlu'ndan Erdoğan'a cevap

1 Kasım seçimleri sonrasına Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu kutladı. Davutoğlu da bu kutlamanın üzerine Erdoğan'a cevap yazdı.
Twitter üzerinden Erdoğan'a cevap yazan Davutoğlu mesajında, 'Sayın Cumhurbaşkanım, sizden aldığımız bu kutlu davayı daha ileriye taşımaya kararlıyız. 1 Kasım demokrasi zaferi hayırlı olsun' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir