Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı
Samsun’da Cumhur İttifakı'nın belediye başkan adayları düzenlenen toplantı ile tanıtıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, toplantıya katılanlara AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın telefonundan bağlanarak seslendi.

Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda yapılan aday tanıtım toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, toplantıya katılanlara AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın telefonundan bağlanarak seslendi. Yoğun katılımın yaşandığı salona seslenen Erdoğan, “Gaziantep’te muhteşem bir şehir hastanesi açılışından sonra sizlerin toplantısı bana bildirildi. 31 Mart akşamı yapılacak olan seçim sonucunu sizinle beraber kutlamak üzere en kalbi duygularla sizleri selamlıyorum. Tüm belediye başkanlarımızın belediyelerini Samsun’da silip süpüreceğinize inanıyorum. Ana kademe, kadın kolları, gençlik kolları olarak bu kalan süre içerisinde gece gündüz demeden çalışarak inşallah 31 Mart’ta bu zaferi taçlandırmaya var mıyız? Bu zaferi inşallah beraber kutlamaya var mıyız? Bu vesileyle sizleri tebrik ediyor, şimdiden yolunuz, yolumuz açık olsun diyorum. Tüm belediye başkan adaylarımızı ve ekiplerini, tüm Cumhur İttifakı üyelerini Gaziantep’ten en kalbi duygularla selamlıyorum” dedi.
AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, MHP Samsun İl Başkanı Burhan Mucur, eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Çiğdem Karaaslan ve Yusuf Ziya Yılmaz da, yaptıkları konuşmalarda 31 Mart seçimlerinin önemini vurguladı. Toplantıda Cumhur İttifakı'nın 17 ilçe belediye başkan adayı açıklandı. 3 ilçe belediyesine MHP adayının gösterildiği, 14 ilçede AK Parti adayının yer aldığı aday listesi şöyle:
"19 Mayıs – Osman Topaloğlu
Alaçam – Ramazan Özdemir
Asarcık – Şerif Kılağuz
Atakum – Özlem Maraş
Ayvacık – Hüseyin Keskin
Bafra – Hamit Kılıç
Canik – İbrahim Sandıkçı
Çarşamba – Ender Gür
Havza – Murat İkiz
İlkadım – İhsan Kurnaz
Kavak – İbrahim Sarıcaoğlu
Ladik – Gürkan Özel
Salıpazarı – Osman Yüksel
Tekkeköy –Mustafa Candal
Terme – Şenol Kul
Vezirköprü – Murat Gül
Yakakent – Hüseyin Kıyma"

aw134623-02.jpg

aw134623-01.jpg

aw134623-03.jpg

aw134623-06.jpg

Kaynak:İHLAS HABER AJANSI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir