ÇTSO’dan Basına plaket

ÇTSO’dan Basına plaket
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası, İlçede görev yapan TV ve gazete sahipleri ile muhabirlerine düzenlemiş olduğu törende, plaket takdim etti,

 

Haber Merkezi

Basın mensuplarına hitaben bir konuşma yapan ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli, sizlerin içinden gelen ve basın sektöründe, hemen hemen her branşta çalışan biri olarak,  yapmış olduğunuz görevin önemini ve zorluklarını çok iyi biliyorum. Gazetecilik çok kutsal ve onurlu bir meslek olmasının yanı sıra aynı zamanda çok meşakkatli bir kamu görevidir. Bizim mesleğimizin en önemli değeri ise tarafsızlıktır. Çok şükür Çarşamba’daki yayın organlarının tarafsızlığı noktasında bir sıkıntı yoktur. Bu konudaki hassasiyetinize teşekkür ediyorum.

Ancak Çarşamba’da daha güçlü bir medyanın olması gerekiyor. İlçemizle aynı büyüklükte olan yakın ilçelerimiz, Bafra ve Ünye’de, basının kıyasla bizden daha güçlü olması, bir basın mensubu olarak benim için üzüntü kaynağıdır. Bu durumun büyük ölçüde sizden kaynaklanmadığını biliyorum. Ancak, İlçemizdeki basını daha güçlü hale getirmek, öncelikle basın mensupları olarak bizlerin sorumluluğundadır.

İçinizden biri olarak, her zaman sizlerin yanında oldum, her istediğiniz zaman bana ulaşabildiniz, bundan sonrada inşallah, bu iletişimimiz aynı şekilde devam edecek. Bu onurlu ve zorlu görevinizde, vermiş olduğunuz hizmetlerinizden dolayı hepinize en içten teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkan Kefelinin konuşması sonrasında, İlçede görev yapan TV, gazete sahipleri ile muhabirlerine plaketleri takdim edildi.

Diğer görseller için tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber