ÇTSO'dan Akgül ve Karaman’a takdir beratı

ÇTSOdan Akgül ve Karaman’a takdir beratı
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ve ilçeye yaptığı tekstil yatırımıyla dikkat çeken, HK Konfeksiyon Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sahibi Hüseyin Karaman’a, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kefeli tarafından tak

 

HABER-FOTO: Nurhan GÜZEL

HK Konfeksiyon Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi’ne ait konfeksiyon fabrikasında gerçekleştirilen berat takdiminde bir konuşma yapan, Başkan Kefeli, Salıpazarı’nda, 3 yıl önce faaliyete geçen ve  o günden bu yana  istihdama ve ilçe ekonomisine büyük çapta katkı sağlayan, bu tesisin, Salıpazarı ilçesine kazandırılmasında, emeği  geçen, Belediye Başkanı Halil Akgül’ü  ve yatırımı gerçekleştiren, Hüseyin Karaman’ı bu başarılarından dolayı kutluyorum. HK Konfeksiyon, yaklaşık 450 kişilik istihdam kapasitesiyle, İlimiz genelindeki sayılı tesislerin arasına girmiştir. Tesisisin proje aşamasında odamızı ziyaret eden, Belediye Başkanı Halil Akgül ve yatırımcı Hüseyin Karaman’ın, bu işin üstesinden geleceklerine inanmıştık. Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak, bizde bu yatırımın, teşvik belgesi alması sürecinde gereken desteği verdik. Bu gün geriye dönüp baktığımızda, inancımızın boşa gitmediğini, rahatlıkla söyleyebiliriz.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası olarak, 2012. Aralık ayında, odamız çalışma sınırları içerisinde, bu tür yatırımları yapan, istihdam sağlayan üyelerimize birer takdir beratı verilmesine yönelik karar almıştık. Ancak akabinde yaşanan seçim süreci ve seçimlerin ertelenmesi nedeniyle, bu beratlarımızı verememiştik. Bu gün de bu kapsamda, Salıpazarı’na kazandırılan bu yatırımın mimarları olan, Belediye Başkanı Halil Akgül ve firma sahibi Hüseyin Karaman’a plaketlerini takdim etmiş olduk. Kendilerine vermiş olduğumuz desteğimiz, bundan sonra da devam edecektir.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber