ÇTSO Son Meslek Grubu Üyelerine İftar Verdi

ÇTSO Son Meslek Grubu  Üyelerine İftar Verdi
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Yılmaz, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleriyle birlikte, Kaymakam Caner Yıldız'ın katılımıyla Göl Restoran'da 7.8.9. ve 10. Meslek gruplarına bağlı üyeleriyle iftar programında bir araya geldi.

Her yıl geleneksel olarak verilen Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Üyelerine iftar yemeği programı üye sayısının çok olması nedeni ile bu yıl ilk kez gruplar halinde verildi. Ramazan ayı içerisinde gruplar halinde verilen iftar yemeklerinin sonuncusu Göl restoran da dün akşam 7.8.9. ve 10. Meslek gruplarına verildi.

Çarşamba Göl Restoran'da İlçe Kaymakamı Caner Yıldız'ın da katıldığı iftar yemeğinde ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz,  7-8-9- ve 10 grup Meslek Üyelerine Odanın bir yıllık çalışmalarıyla ilgili kısa bilgiler verdi. Çarşamba Ticaret ve Sanayi odasının alt katında, mülkiyeti Ticaret Borsasına ait bir katın Ticaret Borsa başkanı ile yapılan anlaşma ile kendilerine tahsis edildiğini ve bu katta AB hibe projeleri, KOSGEB proje danışmalarına tahsis edilerek üyelerine burada bilgilendirme ve proje danışmanlığı yaptıracaklarını belirtti.

Gecede Meslek gruplarına Çarşamba ile ilgili yazdığı şiiri okuyarak kısa bir konuşma yapan Kaymakam Caner Yıldız'ın konuşması ile iftar yemeği programı sona erdi.

HABER-FOTO: Kenan GÜNHSİS EDİLDİĞİNİ VE ÇOK YAKINDA BURADA ÜYELERİMİZİN HİZMETİNE GİRECEK PROJE OFİSLERİ KURULACAĞINI İFADE ETTİ.
PROGRAMDA BİR KONUŞMA YAPAN KAYMAKAM CANER YILDIZ'DA ÇARŞAMBA'DA BİR BİRLİK SAĞLANDIĞINI VE ÇOK GÜZEL İŞLER YAPILACAĞANI İFADE ETTİ.
AYRICA BAŞKAN YILMAZ ÇARŞAMBA'DA TİCARE T ODASI,TİCARET BORSASI,BELEDİYE VE KAYMAKAMLIK!LA BİRLİKTE SÜRDÜRÜLEN ORGANİZE SANAYİ ÇALIŞMALARIYLA İLGİLİ BİLGİDE VERDİ.

fi.jpg

ulyyi.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Çarşamba Haber