ÇTSO için büyük gün!

ÇTSO için büyük gün!
Bir süredir Çarşamba gündemini meşgul eden Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası seçimleri için bugün büyük gün.

 

HABER: Serkan KARAHAN

Şubat ayında yapılması beklenen seçimler alınan bir kararın ardından Mayıs-Haziran ayına ertelenmişti. 9 Mayıs’ta yapılacak olan ÇTSO seçimleri için bugün büyük gün.

2 adayın yarışacağı seçimlerde büyük bir rekabetin olması bekleniyor. 3 dönemdir ÇTSO başkanlığı yapan ve 4.  dönem için de  ÇTSO başkanlığına aday olan Yusuf Kefeli, daha öncesinde AK Parti Çarşamba İlçe Başkanlığı ve Çarşamba Spor Kulübü Başkanlığı da yapmış olan Özel İlkumut Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz ile yarışacak.

Yusuf Kefeli, ‘Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır. Oy pusulamızın rengi de mavidir’ sloganı ile TSO üyelerinden oy isterken, Ahmet Yılmaz ise ‘Çarşamba’ya bembeyaz bir sayfa açıyoruz. Oy pusula rengimiz beyaz’dır’ sloganı ile TSO üyelerinden oy istiyor.

Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda saat 08.00 itibariyle başlayacak olan seçimler 17.00’a kadar sürecek. Bu süre zarfında 10 grupta 944 üye oy kullanacak. 10 grupta yapılacak seçimlerin ardından gruplardan çıkan delegeler ÇTSO Başkanını belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber