Erol ŞEKER

Erol ŞEKER

ÇTSO da Başkan Leyleği havada gördü ya bir kere

ÇTSO da Başkan Leyleği havada gördü ya bir kere

Geçtiğimiz hafta ÇTSO ne iş yapar demiştik. Köşe yazım sonrasında çok enteresan şekilde tepkiler dikkatimi çekti.Meğerse ÇTSO dan ne kadar insan muzdaripmiş.

Hele hele birisi gelip şunları dile getirmesi benim için çok çok daha manidar olurken dikkatimi de çekmedi değil. Ki o kişi Ahmet Yılmaz'ın Başkan olması için yoğun çalışan isimlerden olunca şaşkınlığımı gizlemekte güçlük çekiyorum.

Başkan Ahmet Yılmaz, kongre öncesinde projeleri adeta havada uçuşuyordu. Şimdi ise projeler olmasa bile... Başkan Ahmet Yılmaz havada bir oraya bir bu yana uçup duruyor.

İşin güzel bir yanı ise; Yılmaz ÇTSO'ya başkan olur olmaz makam aracını cart curt muhabbetlere fazla kullanmıyor. Bu güzel bir işaret. Bazen bir iki hoş olmayan dedikodu olsa da güzel bir durum.

Bence daha güzeli 100 bin TL.'nin üzerin de para verilerek alınan o makam aracı sanırım bizim gibi esnafların verdiği aidat paraları ile alınmıştı.

Hadi başkan kullanmıyorsun çok güzel ve teşekkürler. En azından aidatlar leyleği yakalayabilme adına oraya buraya gidip gelirken mazot, benzin parası ile gitmeye devam etmiyor. Kendi şahsi  aracını genelde kullanıyorsun. Mükemmel.

Bari o makam aracını ÇTSO önünde yağmur altında tutma götürüp sat ve en azından bir kaç esnafa kredi desteğinde bulun bence daha çok daha güzel tepkiler alırsın.

Bir ara makam aracı orada kalmasın diyerek evinin önüne götürdü ama dedikodu olur diyerek geri getirdi. Dedikodu, benzin, mazot masrafı olmasın ama o makam arabası hiç olmasa daha güzel olur kanaatindeyim.

ÇTSO Başkanı olarak Yılmaz' a diyorum ki;

Kongre öncesi dosya elinizde gezdiğiniz o muhteşem AB ve KOSGEB projelerine ne oldu?

O İŞKUR ve diğer proje danışmanlarınız ne oldu?

Belediye, Kaymakamlık ve Oda olarak yapacağınız projelere ne oldu ne iş?

Kongre öncesi o kadar vaatler verdiniz bari bir tanesini yapın da bizde derin bir nefes alalım. Bunları kendimiz için değil tüm üyeleriniz adına yazıyorum. Esnaf sizin değişim ile geldiğinizi sanıyordu. Ne değiştirdiniz?

Leyleği havada gördünüz ya aylardır bir o toplantı, bir bilmem ne toplantısı gezip duruyorsunuz. Ne zaman o leylek yere inip esnafın derdi ile dertlenecek bari onu açıklayın.

Bakın kendi yanı başınızda ki insanlar dahi sizin verdiğiniz sözleri tutmamanızdan muzdarip. Demek ki doğru bir tane ve siz o doğruyu görene kadar sanırım odayı Başbakan artık tarihin tozlu raflarına gönderecek. Göndermelidir de. Zaten işe pek fazla yaramıyor. Sadece esnafın kanını pardon cebinde ki parasını sömürüyorsunuz.  Başbakan odayı tarihin tozlu raflarına koymadıkça da esnafların bu sıkıntıları devam edecek gibi. Keşke esnafa diğer odalar kadar destek verebilseniz. Leyleği yere ha bir indirebilseniz. Birazcık projeler ve esnafa rahat nefes aldıracak maddi ve projelerle yanında olsanız. İcraat olsa Sayın Başkan icraat. Sanırım daha güzel olacak.

Şahsınızla asla işimiz olmaz bilirsin, sempatik kişiliğinizi, yardım severliğinizi ve dostluğunuzu (!) bilirim ve severim. Ama ÇTSO çalışmıyor. Görmüyor musunuz?. Personel çalışıyor ama sizin üretiminiz sıfır.

 Bari siz çalıştırın. Bırakın gezileri de Çarşamba' da esnafa destek olun yeter.

Mutlu ve (sağ)-lıcakla kalın...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Erol ŞEKER Arşivi