ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz’a Belur’dan Hayırlı Olsun Ziyareti

ÇTSO Başkanı Ahmet Yılmaz’a Belur’dan Hayırlı Olsun Ziyareti
Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, ÇTSO da Başkanlık görevine başlayan Başkan Ahmet Yılmaz’a yeni görevinde hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

 Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur’un ziyareti, Ayvacık Kültür Turizm Doğa ve Su Sporlarını Geliştirme Derneği (AYDOS)  Başkanı Sn. Recep Belur ve yönetim kurulu üyesi Cemal Güler ile beraber gerçekleştirdi. Belediye Başkanı Mustafa Belur ile Ahmet Yılmaz’ın önceden bu yana devam eden yakın dostlukları olmasından dolayı samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştiği belirtildi. Ziyarette Ayvacık Belediye Başkanı Mustafa Belur, yeni görevine başlayan Ahmet Yılmaz’a, Ayvacık, Salıpazarı ve Çarşamba’nın bir bütün olduğunu, ticaret, ekonomi ve bölgenin girişimci vizyonunu çok ileriye taşıyacak bir şahsın böyle bir makama gelmiş olmasından dolayı bölge ve Ayvacık adına çok mutlu olduğunu ifade etti.

Girişimcilere destek olan bir Ticaret Odası Başkanının, bölgemizde yeni genç girişimcilerin doğmasına da vesile olacağını ifade eden Başkan Belur, “Çarşamba ve Ayvacık,  ticaret ve ekonomiyi daha hızlı, daha sağlıklı büyüyerek geliştirecek bir başkana emanet edildi. Bundan da Ayvacık olarak çok mutluyuz” dedi. ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Yılmaz da, Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası’nın, Ayvacık ve Salıpazarı ile birlikte Çarşamba’nın ticaret ve ekonomisini, Samsun’da ve bölgede söz sahibi olabilecekleri bir noktaya getirmek için çalışacağını belirtti. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Güncel