ÇTSO adayı Ahmet Yılmaz’ a Salıpazarı’nda yoğun ilgi

ÇTSO adayı Ahmet Yılmaz’ a Salıpazarı’nda yoğun ilgi
Çarşamba Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına adaylığını açıklayan Ahmet Yılmaz, Salıpazarı İlçesinde ki üyeleri ziyaretinde yoğun ilgi ile karşılanırken, Yılmaz üyelerden destek istedi

 

HABER – FOTO: Nurhan GÜZEL

Çarşamba’ da ÇTSO Başkanlığına adaylığını açıkladıktan sonra çalışmalarına hızlı şekilde başlayan Ahmet Yılmaz, Çarşamba’da yaklaşık bir aydan bu yana yaptığı çalışmaları sonrasında Salıpazarı ve Ayvacık ilçelerinde ziyaretlere başladı. Dün Salıpazarı İlçesine çok sayıda seçim çalışmasında beraber olduğu arkadaşları ile geçen Yılmaz İlçede ilk olarak Belediye Başkanı Halil Akgün’ü makamında ziyaret ettiler.

Yılmaz, Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgün ile Salıpazarı İlçesinde yapılacak çalışmalar ve ÇTSO ile birlikte başkan seçildiği takdirde birlik ve beraberlik içinde büyük yatırımlara imza atacaklarına inandıklarını dile getirdi.  Salıpazarı İlçesinin hizmete aç olduğunu ve Sivil Toplum Örgütleri ile koordineli çalışıldığı takdirde tarım ve diğer yatırım alanlarında yapılacak koordineli çalışmalarla kısa sürede büyük heyecan yaratacak çalışmaların yapılacağına inandıklarını dile getirdi.

Belediye Başkanı Akgün ziyaretinden sonra ÇTSO üyesi esnafları ziyaret eden Ahmet Yılmaz ve beraberinde ki heyet, ilçe esnafı tarafından heyecan ve gülen yüzlerle karşılandı.   Esnaflar yıllardır esnaf olarak ilçede ço0k sıkıntılar yaşadıklarını ancak çeşitli nedenlerle çözüm yolu ve çare noktasında irtibat sağlayacakları, yardımcı olacakları kendilerine sahip çıkacak kimseyi bulamadıklarını dile getirerek yapılacak seçimde büyük heyecan olacağını ve bu heyecanın seçim sonrasında da devam edeceğine inandıklarını dile getirerek Yılmaz’a adaylığı ve çalışmalarının hayırlı olmasını dileyerek karşıladılar.

Gittiği her yerde sıcak ve yoğun ilgi bir şekilde karşılanan Ahmet Yılmaz ve beraberinde ki heyet geç saatlere kadar Salıpazarı’nda ki üyeleri ziyaret ettikten sonra bir daha ki sefere proje ve çalışmalarını anlatacakları geniş katılımlı bir toplantı yapacaklarını belirterek ilçeden ayrıldılar.  

Görseller İçin Tıklayınız...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Çarşamba Haber