"Çözüm odaklı çalışmalıyız"

"Çözüm odaklı çalışmalıyız"
AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, "Hepimiz çözüm odaklı çalışma sistemini benimsemeliyiz. Halkımızla kucaklaşarak bu zamana kadar olduğunu gibi her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmemiz gerekli. Bun

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, Salıpazarı ve Terme İlçeleri Danışma Meclisi toplantılarına katıldı.

Her ay gerçekleşen ve 17 ilçede yapılan AK Parti danışma meclisi toplantıları devam ediyor. Parti ve ilçelerde yürütülen çalışmalar değerlendirilirken bir çok konu başlığı altında istişarelerde bulunuluyor. AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz,  İl Başkanı Ersan Aksu, AK Parti belediye, İlçe, kadınları, gençlik kolları başkanları, mahalle temsilcileri ve teşkilat üyelerinin katılımıyla düzenlenen Salıpazarı ve  Terme toplantılarında da istişare ve değerlendirmeler yapıldı.

"İSTİŞARE VAZGEÇİLMEZİMİZ"

Danışma meclisi toplantılarında konuşma yapan AK Parti Samsun Milletvekili Yusuf Ziya Yılmaz, halkın içinden doğan bir partinin tek güvencesinin yine halk olduğunun altını çizerek, halktan kopuk siyaset anlayışını her zaman ret eden bir düsturla hareket ettiklerini söyledi.

Yılmaz, İstişare mekanizmasının AK Parti bünyesinde bu zamana kadar aksamadan devam ettiğini ve özellikle tüm teşkilat üyelerinin bir araya gelerek görüşlerini iletmesi, alanları, bölgeleri hakkında  bilgiler aktarmasının doğru çalışma sistemine katkı sağladığını ifade etti.

"VATANDAŞIN ÖNCELİĞİ HEPİMİZİN ÖNCELİĞİ"

AK Parti ailesinin büyük bir aile olduğunu ve 82 milyonu kucaklayan bir siyaset anlayışını ilke edindiğini vurgulayan Yılmaz, konuşmasını şöyle sürdürdü;

"Vatandaşlarımızın öncelikleri hepimizin önceliği. Özellikle teşkilat üyelerimizin bu bilinçle sürdürdüğü çalışmaların aksamadan devam etmesi gerekiyor. Bu zamana kadar her bir noktada önemli gönül köprüleri kuruldu. Bu köprülerin daha da sağlamlaştırılması ve artırılması şart. Sahadan hiç ayrılmayan, sürekli halkıyla iç içe olan teşkilatlarımız büyük fedakarlık ve özveri ile bu kutlu davaya önemli hizmetler gerçekleştirmektedir. Hepimizin ortak noktası belli, en iyi hizmeti sunmak. Biz hizmet partisi isek bu hedef doğrultusunda el ele çalışmamız gerekli. Her kademede görevli parti üyelerimizin vazifesi ayrı ama hedefler bir. Bunun için ilçelerimizde, mahallelerde her bir vatandaşımızın bize kolaylıkla ulaşması, sorularını isteklerini iletmesi ve ilgili yerlerle paylaşarak çözümüne katkı sağlanması önemli bir süreç. Yani çözüm odaklı çalışma sistemi. Halkımızla kucaklaşarak bu zamana kadar olduğu  gibi her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmemiz gerekli. Bunu yapacak tek partide yine AK Parti'dir."

Yılmaz, içi, dışı bir olan gönül insanlarının başaramayacağı hiç bir işinde bulunmadığının altını çizdi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Siyaset