ÇOCUKLARINI ALEVLER ARASINDAN KURTARDI

ÇOCUKLARINI ALEVLER ARASINDAN KURTARDI
Samsun’da iki katlı bir evde yangın çıkarken, kendilerini son anda dışarı atan anne ve çocukları ölümden döndü.

 Samsun'da iki katlı bir evde yangın çıkarken, kendilerini son anda dışarı atan anne ve çocukları ölümden döndü.

Yangın, Tekkeköy ilçesi 23 Nisan Mahallesi Barbaros Sokak'ta saat 09.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre bir iş yerinde kaynakçı olarak çalışan 26 yaşındaki Tayfun Özkök, sabah evinden ayrılarak işe gitti. 23 yaşındaki anne Meryem Özkök, çocukları 2 yaşındaki Berkant ve 6 yaşındaki Mertcan uyurken evde yangın çıktı. Alevler bir anda evi sardı. Bir çıtırtı sesi duyarak uyanan Meryem Özkök, 2 çocuğunu da alevler arasından alarak son anda evden çıkmayı başardı. Anne ve çocukları ölümden dönerken, yangın itfaiye ve polise haber verildi. 

 

Özkök ailesinin kiracı olarak oturduğu birinci katta çıkan yangında alevler ikinci kata da sirayet etti. Alevler, Cafer Cömert'e ait olduğu öğrenilen 2 katlı evi sardı. Eşyalar tamamen yanarak kül olurken, itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına alıp söndürdü. 

Yangın haberini alan baba Tayfun Özkök ise evinin yanışını gözyaşları içinde izledi. Sol kulağında yanık oluşan 2 yaşındaki Berkan Özkök'ün hafif yaralandığı öğrenilirken, evi yanan Özkök ailesinin maddi durumlarının kötü olduğu ve yangının ardından ortada kaldıkları öğrenildi. 

Polis olayla ilgili soruşturma başlatırken, yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

hdykulgso.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir