ÇOCUKLAR NEŞELENDİRİLMEYE DEVAM EDİLİYOR

ÇOCUKLAR NEŞELENDİRİLMEYE DEVAM EDİLİYOR
Samsun’daki birçok köy okuluna kitap, kırtasiye ve oyuncak gibi malzeme yardımında bulunan Samsun Gençlik Merkezi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Karikatür Kulübü’ nün üyeleriyle birlikte ortak proje kapsamında

Samsun’ un Tekkeköy İlçesi' nin Kibarlar Köyü okuluna yardımda bulunuldu

HABER MERKEZİ
Renkli ve neşeli olaylara sahne olan yardım projesi kapsamında Kibarlar Köy Okulu' nun duvarlarına eğitici, öğretici, milli ve manevi değerlerimizi anlatan karikatürler çizilerek rengarenk boyalarla boyandı. Daha sonra bakıma ihtiyacı olan okulun bazı odalarının boyası yapıldı. Gençlik Merkezi ve Karikatür Kulübü gönüllüleri, okullarının duvarlarına rengarenk karikatürler çizilmesine sevinen çocuklara ayrıca kitap, kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu. Kibarlar Köyü hanımlarının elleriyle yaptıkları birbirinden lezzetli yiyecekleri afiyetle yiyen gönüllüler bir projeyi daha hayata geçirmenin mutluluğu ile köyden ayrıldılar.
 
Gençlik Merkezi Müdürü Mustafa Turgut, “ Gençlik Merkezi olarak gençlerimizin sosyal ve kültürel gelişmelerine katkısı olduğunu düşündüğümüz bu tür projeleri hayata geçiriyor ve destekliyoruz. En samimi duygularla inanıyoruz ki attığımız bu adımlar, yarınları inşa edecek ve şekillendirecek gençlerimizin gelişimine önemli katkılar sağlayacaktır. Karikatür kulübüyle birlikte yaptığımız bu projede Karikatür Kulübü Akademik Danışmanı Yrd. Doç. Dr. Tarık Yazar’a, Karikatür Kulübü Başkanı Özkan Arabacı’ya, Karikatür Kulübü Üyelerine ve birbirinden lezzetli yemekler yapan Kibarlar Köyü hanımlarına teşekkür ederim” diyerek duygularını ifade etti.
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel