Çocuklar kıyasıya yarıştı

Çocuklar kıyasıya yarıştı
23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde yeni Çarşamba Yeşilırmak Stadyumu Atletizm Pisti’nde öğrenciler Ortaokul öğrencileri Çarşamba’nın en hızlısını bulmak için kıyasıya yarıştı.

 

HABER-FOTO: Serkan KARAHAN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Çarşamba Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün birlikte organize ettikleri atletizm yarışmasında çocuklar Çarşamba’nın en hızlısı olmak için kıyasıya yarıştı. Yarışma sonucunda dereceye giren okullar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Samsun’da düzenlenecek olan yarışmada Çarşamba’yı temsil edecekler.

 Olimpik pistin ilk misafirleri

Çarşamba’da geçtiğimiz aylarda yapımı tamamlanan yeni Çarşamba Yeşilırmak Stadyumu ve Olimpik Atletizm Pisti’nin uluslararası standartlarda hazırlanan ve Karadeniz’in en iyisi olduğu iddia edilen atletizm pistinin ilk ziyaretçileri de öğrenciler oldu. Öğrenciler hayatlarında ilk defa bir atletizm pistinde kulvar şeklindeki parkurlarda yarışma şansı buldular.

Uluslar arası organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek kapasitedeki atletizm pisti, bu tarz organizasyonlar için tamamıyla hazır. 

cocuklar-kiyasiya-yaristi-(1).jpgcocuklar-kiyasiya-yaristi-(3).jpgcocuklar-kiyasiya-yaristi-(5).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir