Çocuklar Bilgiyi Eğlenerek Öğreniyor

Çocuklar Bilgiyi Eğlenerek Öğreniyor
İlköğretim çağındaki çocuklara modern eğitim imkanları sunan İlkadım Belediyesi Bilgi Evi, ücretsiz olarak verdiği takviye kurslarıyla çocukların eğitimdeki başarısını yükseltiyor.

 

Çocukların kurslarda takviye olarak aldığı derslere olan ilgisini arttırmak için değişik yöntemler kullanan Bilgi Evi öğretmenleri, eğlence içerikli aktivitelerle çocukların hafızalarını bilgiyle donatıyor. Her geçen gün bilgi evlerine artan müracaatların yanında eğitimde yakaladığı başarı ivmesiyle de dikkat çeken Bilgi Evi'nin geçen eğitim-öğretim dönemindeki başarısı yüzde 75 olarak görüldü. “Bilgi İle Donatalım, Sevgiyle Büyütelim" sloganıyla çocukları geleceğe hazırlayan Bilgi Evi, kurslarda başarı hedefini bu yıl daha da büyüttü. Yeni eğitim-öğretim sezonunun açılmasıyla birlikte Bilgi Evi’ndeki takviye eğitim kurslarına yapılan müracaatların arttığını gözlemlenirken 2012-2013 eğitim-öğretim dönemindeki başarı çıtasını daha da yükseklere çıkarttı.

Bilgi Evi’nde geçen eğitim öğretim yılında yüzde 75 başarı elde edildiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, "Bu eğitim-öğretim yılı içerisindeki hedefimiz ise yüzde 90’dır. Büyük hedeflere imza atan Bilgi Evi öğrencilerimizi geleceğe hazırlayan tüm fedakar öğretmenlerimizi yürekten kutluyorum. Başarının sınırlarını zorlayarak daha büyük hedeflere ulaşmak istiyoruz” dedi.
Ayrıca geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Bilgi Evi’nde ücretsiz olarak verilen açık ilköğretim kursları, bilgisayar kullanımı ve operatörlüğü, bilişim teknolojileri ve donanımı, fen bilgisi, İngilizce (ilk ve orta kademe) pratik İngilizce, matematik, satranç, sosyal bilgiler, Türkçe ve usta öğretici kursuları devam edeceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Eğitim