Çocuk gününü unutmadı

Çocuk gününü unutmadı
Genç, ilçedeki okulları gezdi çocukların gününü kutladı..

 

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İlçedeki okulları ziyaret ederek Dünya Çocuk Günü'nü kutladı. Başkan Genç," Geleceğimizin teminatı ve yöneticisi olacak çocuklarımızın araştıran, sorgulayan, kendine güvenen, yeniliklere açık bireyler olarak yetişmesi için çalışıyoruz" dedi.
 
BAŞKAN GENÇ, DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ'NÜ KUTLADI
 
Çocuklar arasında ortak duygu ve dilin oluşmasını, çocukların daha iyi şartlarda yetiştirilip geleceğe hazırlanması amacıyla Ekim ayının ilk Pazartesi günü kutlanan "Dünya Çocuk Günü" Canik'te bir dizi etkinlikte kutlandı. İlçedeki okulları ziyaret eden Canik Belediye Başkanı Osman Genç, çocukların Dünya Çocuk Günü'nü kutladı. Bugünün coşkusunu öğrencilerle paylaşan Başkan Genç, İnsanlığın mutluluğu ve dünyamızın güzelleşmesi, çocukların korunmasına ve iyi yetişmesine bağlı olduğunu söyledi.
 
ÇOCUKLARI GELECEĞE HAZIRLIYORUZ
 
Aydınlık Türkiye’nin mimarları olacak genç kuşakların, kültürel, sportif, sanatsal ve bilimsel yönden iyi yetiştirilmeleri ve onların hayal ettikleri bir dünya için çalıştıklarını ifade eden Başkan Genç, yerelde hizmet veren bizler yavrularımızın 21. yüzyıla yakışır bir şekilde yetişmeleri, araştıran, sorgulayan, kendine güvenen, yeniliklere açık bireyler olarak geleceğe hazırlıyoruz. Çocukların hayal ettikleri bir dünya inşa eden bir belediyecilik anlayışıyla bölgemizde hizmet ediyoruz. Her şey mutlu ve geleceğe umutla bakan yavrularımız için" diye konuştu.
 
ÇOCUKLARIMIZ İÇİN VARIZ
 
Canik'te çocuklara özel bir çok yatırımın bulunduğunu söyleyen Başkan Genç, "Anaokulları, çocuk tiyatroları, çocuk kütüphaneleri, çocuk parkları ve bahçeleri yaparak, çocukların en iyi biçimde yetişmelerini sağlıyoruz. Barış içinde yaşamak, güzellikleri paylaşmak ancak  eğitimle olur. Dolayısıyla yavrularımızın kaliteli mekanlarda eğitim almaları için bütün okullarımızı 21. yüzyıl şartlarına ayak uyduracak şekilde modernize ettik. Bizler bunun için varız ve bunun için çalışıyoruz. Yavrularımızın mutlu olduğunu görmek kadar güzel başka bir olay olamaz" dedi.
 
Ziyaretlerde çocuklarla yakından ilgilenen Başkan Genç, Çocuklarımızın Çocuk Hakları Sözleşmesinde yer alan tüm hakları elde ettiği bir dünya temennisi ile tüm yavrularımızı yürekten kucaklıyor, onlara mutlu, huzurlu ve güzel bir gelecek temenni ediyorum" dedi.
 
ŞERİF ÜN'DE KUTLADI
 
Öte yandan Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün'de Dünya Çocuk günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Ün, yayınladığı mesajında bütün çocukların Dünya Çocuklar Günü'nü kutladı. Başkan Ün, "Çocuklar bugünün yarını, yarının umududur. Çocuklarımızın neşesi, enerjisi yaşam alanımızı gülücükleriyle doldurması hayatımıza renk, geleceğimize bağlılık vererek gelecekle aramızdaki köprüdür" dedi.
 
ÇOCUKLARA YATIRIM GELECEĞE YATIRIMDIR
 
Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün mesajında şunları söyledi, Başkan Ün,"Dünya Çocuk Günü çocuklar arasında ortak duygular oluşmasını, ulusların barış içinde yaşama özlemlerinin pekişmesini amaçlamaktadır. Çocuklarımızın bizlerin yarınları olduğunu düşünerek, hareket ettiğimizde çocuklarımıza yaptığımız yatırımların aslında yarınlara yatırım olduğunu çok daha iyi anlayabiliriz. Bizlere ait her şeyi çocuklarımıza emanet edeceğiz. Bunun için sağlıklı büyümeleri ve çağın gereksinimlerine göre yetiştirilmeleri gerekmektedir. Ülkelerin geleceğinin insanlığın mutluluğunun, dünyamızın güzelleşmesi çocukların her yaşta, her koşulda ilgi ve alaka gösterilip özenle üzerlerine titrememizle mümkün olacaktır. Gözlerinde umut, ışık ve huzur bulduğumuz çocuklarımızın ebeveynlerin, yetişkinlerin büyüklere özgü koşuşturmalara dalıp çocukların gözlerine bakmayı unutmamaları temennisiyle; özgür ve evrensel değerlere sahip çocukların, kıtalar arasındaki sınırları aşarak, dünyaya çocuk masumiyeti tadında barışı ve sevgiyi yaşatması dileğiyle ‘’Dünya Çocuklar Günü’’nü kutlar, tüm dünya çocuklarını sevgiyle kucaklayarak, sevgi ve saygılarımı sunarım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Güncel